Ми појави црвенило и тоа само 5 памперс употребив ...не сменив ни крема ни влажни беше страшно и тоа новороденче прашав педијатар ми рече од памперс дека е ...кан бебе земав можам да сменам на нив Немам слика да прикачам
Не знам што правам погрешно ама се чуствувам како на часовник да ми е животот.Следи прозори на будност следи знаци на спиење и пак напразно.16та недела стигнавме и некои денови се тешки а некои претешки.Измеѓу нема бе.Короната за ова ми е ко ништо..цели денови затворени изолирани сами а не сакам ни човек да видам Денот почнува во 6 наутро иако од 5 се презаспиваме. Јаде ад во 15 до 8 наутро зошто е капнато и ќе заспие во раце,ќе го префрлам некогаш ќе спие половина час некогаш после 5 мин се буди па пак у раце.Играње па пак јадење во 11,ако е уморно ќе заспие ако не кај 12 во раце пак.И се така цел ден дури и кога гледам знаци на умор пак нејќе да заспие,сега почна на моето шушкање и он да си пее.Навечер во 20ч јаде и заспива.Знае да се разбуди по 15 мин па пак да го земам и да презаспие одма.Некогаш тера до 2 некогаш во 11 се буди.Ама во 2 му давам да јаде.И ете го 5 дошло и пак со нишкање.Во 11 и во 5 наутро се буди од навика ама никако да ја тргнеме таа навика.Наутро нема кај да шетаме нема услови,немам возачка а попладне и да тргнеме нема до 20ч да стигнеме дома.Вчера јас плачам он ми се смее...и така секој ден ни тера Не можам да му се изнарадувам. И не ако не го земам во раце го тапкам само не заспива,се буди спремен за игра.