Кога сме веќе на темава, од каде нарачувате Вигантол? Ги има во Грција? Бејбитол се многу несмасни за користење, не знам дали повеќе му оди во устата или на прсти дури притискам
Пливит или Вигантол, зависи што имам. Вигантол ги нема кај нас, од Србија ги набавуваме. А на малава, исто 2 месеци е и давам Бејбитол Д+К, ама следно ќе прашам да продолжам со Вигантол.
Јас од Србија ќе нарачам сега. Само да најдам некој што ќе иде навака. Талески баш прееска ми кажа и дек Вигантолот биле и повкусни за конзумирање, за разлика од другите и дека бебе/ дете без проблем ги пие.
Јас на цуцла му ги капнувам, со сласт ги шмука мада ужива и во nurse harvey’s сирупчето а тоа како смрди, јас не би го ни пробала, па можда е само лаком
Малава почна да врзува по 9 саати наеднаш ноќе, 9+ недели е. Да ја будам за доење или нека спие? Некако нели е мала за да спие по цела ноќ без цицање? Батко и дури на 9м почна да спие по цела ноќ.
Со оглед на тоа што јас би облекла тренерки, доле сигурно ќе и ставам хеланки, а горе може на кратки ама и дуксерче при рака