Исто и кај нас, скоро 12 недели сме. Кај што лежи како мачка да лежела влакненца. Како што читав до кај 6 месеци се менува косичката.
И моево проќелавува со фул коса се роди, сега е 8 недели и приметувам дека првата косичка му паѓа и му осветлува, ама и нова му расте
Јас се зезнав со timmy time , ја ставив неколку пати и убаво и е ама исто така и заспива. Е сеа ноќеска никако не сакаше да зацврсти ја ставив кај мене на гради на стомаче заспа за секунда Ама не можеме така да спиеме дада спие со нас и многу рита Еве втор пат за денска зацврсти само на меше... денски ај ќе ја свртам за ноќе шо праиме Не можам и јас да седам многу будна колабрирам
Ние уште први месец доека беше горе му падна на темето цела а од страна остана,личеше ко некое старо чиче ,многу глупаво.Баш си викав кај баш падна коа поминаа 40 дена сеа доека порасне кај ќе го шетам.Многу брзо му порасна може за 2 недели и таму му е најдолга.Сега сме 4м и му паѓа странично и позади.Така да не се секирај процес е
Колкаво е бебче? Завчера имав пишано за ова и јас баш. 6 месеци е мојата и почна да се врти сама и си спие на меше и ја оставам. Ако цврсто го држи главчето, нека си спие на меше.
Големава беше таа возраст и ја оставав туку ова 1 месец прави утре главата успева да ја сврти ама уште е мала за да се потпрам на тоа.
Нема еве сеа на рака така однопаку превртена мојата рака под стомак заспа. Не знам ноќеска шо ќе праиме.
Моето заспива од раѓање на стомак исправен на мене потпрен на рамо, еве скоро 6 месеци. Кога беше мал дневни дремки го оставав на стомак, ама нон стоп во близина до него за да го следам а за навечер ми беше некако страв па на страна спиеше, чекав да се успие убаво па го местев на страна позади на грбчето во должина потпрен со некое меченце или ќебе. Дур се толку мали не се вртат па можеш да пробаш.
Скроз исто, само што ние сме скоро 3 месеци. Неколку недели кога беа грчевите и ноќе спиеше врз мене на стомак..
Не знам дали е баш за во темава ама не знам каде дали некоја што дои користи лумеа? Не дојам ексклузивно, комбинирам со ад, бебуле е 2 месеци за некој ден. Знам дека не се препорачува користење во бременост и доење и не ја користев во бременост воопшто, ама би почнала со третмани во август зашто мразам брич а не можам да чекам на жештиниве да растат за со восок . What’s the worst that can happen ако ја користам додека дојам?
Не знам за доење сигурно пишува во упатството на лумеата кои се несакани ефекти ако доиш или види на страната на Phillips Lumea ако го имаш фрлено упатството, ама не се препорачува третман во лето. Не смееш да се изложуваш на сонце после третман.
Ние исто така спиеме… нема шанси да ја спуштам одма се буди. И дремки и навечер само така. Како залепена е за мене 5 минути да ме нема одма драматургии…
Мене ми е многу страв, си стои спакувана а очајно имам потреба од неа. Пишува дека наводно не е тестирана на доилки па затоа не гарантираат дека нема да има несакани ефекти, пребарував и нема некои конкретни информации за штетноста на IPL зраците ама сепак е суспектно. Јас не би искрено, кај издржавме до сега ќе издржиме уште малце.