taka ni kazaa msticniot porsdi ovie simptomi bilo i za sreduvanje na varenjeto na digestivniot trakt kako i za zacvrstuvanje na peristaltikata na creva
Бум и моево имаше така секрет и тоа ја однесовме на мерење и како се вративме од таму вечерта и се направи мм исто се запна од на лекар се допрела на нешто. Заспа ,закоравено зелено и беше и го чистев со физиолошки со газичка после 3-4 чистења до сабајлето веќе не и се направи. Може некоја прашинка да и влегла. А сеа читам и капки и дале ,ќе се исчисти немај гајле.
Pomos pls 3 meseci i edna nedela sme, minatata nedela bevme na redoven pedijatarski vaka se e vo red so bebceto. No mnogu imame problem periodov voopsto ne spie , celo vreme e nesto voznemirena, stava race vo usta samo i otkako kje se najade , se grebe po liceto se vrti celo vreme levo desno i place. Uspeva da dremne samo na mene ako e na stomace inace voopsto ne fakja son. Samo sakata vo usta, se ligavi, place, se grebe , mava so race i noze nervozno samo... Sto moze da e ?
Период им е орална фаза издржи,еве јас веќе на раб на лудило сум 4 и пол месеци е и само плаче и рацете ги пика,сега пред да заспие гумата да можеше цела ќе ја пикнеше во уста и на крај заспа. Кај мене проблем е имам уште едно поголемо вреска од 2 години,лудило не го остава да спие,среќа свекрва ми е 1 ви на одмор,после незнам што ќе биде кога ќе бидам сама. Само се молам да помине што поскоро ова.