Немам намера да се расправам со непознати на интернет, ниту ме интересира што и како му даваш на твоето дете. Кажав што мислам со едно емоџи За млада сум да, најпаметна не сум ама за разлика од тебе го користам интернетот да се едуцирам а не да се расправам со сите што реплицирале.
Влез во 28ма недела сме ние поминат ли ни е 5ти скок?Од оваа што наброја и кај нас се случува, на моменти е екстра расположен ама на моменти леле, кенкав цело време, не се заигрува и залажува се фрла што ќе му подадам в раце, цуцла плука, заспива со плачење хистерично кратко ама плаче... оваа недела некако оваа е поизразено. Јас мислам дека го мачат и забчиња, многу му течат лиги и се во уста става.Ни излезе 2ка долу па да не излегува и нешто плус затоа така.
Леле у реду е. Цел ден реплицираш како мало дете последна да бидеш, демек да вратиш. Давај вода, кафе ако сакаш дај на бебето. Прекини да се караш со сите што исто ти пишаа. Ти си знаеш најдобро за твоето бебе.
А ти што реплицираш, ако не сакаш не реплицирај. Очигледно сакаш на секоја манџа зачин да ставиш и со тоа си фалеку од дете мало. И забораваш гледам, јас за вода не прашав, туку за чај, за водата дадов мислење. Престани ти да се расправаш, пиша то што имаше и никпј не те прозива повеќе, што се јавуваш на секое
Исто и ние, 7 месеци сме значи полудев…спиење преку сила 25 мин не сака ништо да прави само плаче и само што ќе ја земеш во раце се смирува како ништо да не било…Се надевам дека е период и дека ќе пројде.