Majki nesto za temenica? Na maloto mu se napravi sega od ragjanje nemashe nisto. Probano so masloto od weleda i freyderm maslo za temenica no nepomagaat bezuspesno. Mi rekoa za kokosovo maslo se misli na ona za gotvenje sto e ?Dali nekoja probala so nego dali ciste?
Имам и со кокосово и со уље на Бекутан. Мачкаш и да стои 30 мин негде. Па чешлаш со чешле. Миеш и после пак. За 2-3 дена и се исчисти.
Ми го опиша секојдневието уште кога ќе ми рече сабајле ништо не сум ве чул а јас буквално сум војувала цела ноќ во спална не трпи мојов повивање никако, или јас не знам да го повијам. Тоа со лепенки не го сакаше, од тетра излага лесно, вреќичка имам - спобудалува и од неа се надевам ќе пројде скоков зашто иначе јас ќе скокнам од некаде
Прееска со кокосово пробав, кај моево денес забележав дека се направило. Почекав пола саат, после тоа пројдов со тетра па со мека четка па миење два пати со мустела. На прв поглед ми личи намалено, ќе видам сабајле поасално
Ако може да ми кажете како се резултатите на бебчето? 4 месеци сме стари. Во болница ни рекоја дека овие граници биле за возрасни. Незнам да ги прочитам јас. Ви благодарам
Мајка, пази на прозорот на будност. До 45 мин и заспивај ја, вклучи и бели звуци додека ја заспиваш и остави ги додека спие. Ако се разбуди за кратко, за пола саат пак ја заспиј, да фати малку сонче. Може и во транспортер, релаксатор, на кревет до неа легни, како и одговара. Чешкај ја меѓу очињата да презаспие, стави ја раката на мешето и вибрирај, замотај ја во тетра. Пробувај се. Јас само така успевам. Ама и пак си е до бебчето. Ние сме месец и пол, вие сте малку поголемки, ама исто важи до 3 месеци.