Во ред е. Лимфоцитите се повисоки, а неутрофилите пониски ама ова е карактеристично за мали бебиња. Другите параметри се океј.
Како убаво зборува жената…многу убав муабет, добив желба да и ја купам книгата. Баш ќе пробам да применам некои од советите, баш ми делува искусно и смирено.
Здраво мамички,ние сме 3 ипол месеци не се смее на глас, пробувам што и да ми текне се смее но никаков крик нема,а не престанув со гугање.Мала помош со што ги вежбавте?
Еј ептен, викам како кај нас нема некоја ваква патронажна, мада таа од Јане беше приближно и јас сакам книгата да ја побарам, сигурно е добра
Спонтано им доаѓа смеењето, мислам не е нешто што се вежба. Мојава пример рандом почна на најобичен муабет гледајќи ја во очи дур татко и ја држеше а јас и зборев да не се прави важна и се уште највише се кикоти така. Исто и ако ја бацувам силно со звук по вратче и ноџиња
Здраво мамички Прилично сум нова во оваа улога, бебуш имс само 3 недели, и ни се јави проблем преку ден со заспивање. Се обидуваме два часа додека заспие. Гладно не е, чисто е, памперс сменет. Сака да заспие но се мачиме со плачење и секакви позиции и техники. Почнаа грчевите, но го масирам и со ноџињата правиме вежби, почнавме да користиме и капки Ноќе го нема овој проблем. Дали е нормално ова, го менува ритамот ли или незнам што да помислам и пробам веќе. Неискусна мамичка плаче тоа, плачам јас
Исто јас прашував ние сме 4 недели дење се заспиваме и дремнува 5 минути и станува си седи и по 4-5 часа несака да спие а не плаче нахрането и чисто ама несака.Инаку кои капки ги користите