Mozhno e bio gaia da mu pravi grchevi. Probaj da dadesh vo razlichen del od denot ako do sega si davala popladne probaj porano i ako plache po izminat 1, 1 ipol chas odkoga kje dades od toa e. Smeni go vo konsultacija so pedijatar nie preminavme na neonate i od togash nema problem.
Фала ви мајки на советите..баш ќе пробам..ни даде педијатарот еспумисан дадовме вчера еве и денес пред или после секое доење пишува во упатството?си викам да не е многу...по 20 капки ако цица 10 пати во денот ..
Мамички здраво, дали имате искуство со овој спреј за носе? И ако може да ми кажете некоја техника како да аплицирам во носе?. Бебе е 1 месец
Мајкии, дали има некое бебче како моетоо.. ги цуцаме цуцлите на бибс, и се зголемија денеска и зедов нови но не ги сака пошо и р помала формата а старата веќе ќе почне да лепи што да правам :///
Како ги стерилизираш дане влијае тоа нешто, мене ми се исти во стерилизатор ги ставам.. немаат сменето облик. Имам кружни и плус сплескани.
А нели треба да се менуваат на 4-6 недели? Не знам од каде ми е оваа информација, ама јас ги фрлам после 4 недели… грешам ли?
ист проблем имав и со Фриг се зголемија и новите не ми ги сакаше.. да пробам да ги ставам во стерилизатор :/
Сестрами зборев баш и вика стоело дека на месец ипол да се сменат, она по 3 месеци ги менува. Незнам мн ми е скапо да менувам на месец ипол 650 ден се две. Стерилизирам секој ден.
Еве, ништо да пробаш силиконска. Моево не е некој цицач нон стоп да бара, само за спиење последно време користи.
не ја сака и силиконската .. инаку денес во дм видов имаше и на бабулове кружна латекс поевтина варијанта )
Јас зедов од нип цуцлиња валви кружни ама ке сменам, мислам дека се големи за него, предложете кај да најдам убаво цуцле за најмала возраст, на болница нук имаше си ја фаќаше ама не е некој обожавател на цуцлиња