Со погледот лево десно ако покажувам не ми следи. Да се врти. А за смеење спонтано. Или можеби еднаш на мене
Хм. А ако идеш лево десно? Фигурата да ја види и да ја следи би требало веќе. Не мора секогаш зашто не ги интересира некад ако се фокусирани на друго. И како што те праша феникс која недела е родено? И тоа е важно Едит: Видов дека е 38ма. Тоа е терминско бебе секако. Види уште некој ден сигурно ќе почне повеќе да се интересира. Мојата 5 недели следи понекогаш а сега овие две недели не престанува се прати со очите. Немој да се секираш почекај уште некој ден и не мораш да користиш играчки зашто не верувам дека ги интересираат.
Обично сите milestones, се очекуваат според термин на раѓање, немаше причина за грижа. Ќе почне да следи за брзо.
Во раце гледа лево десно. Кога е на грбче или стомак тогаш ништо. На грбче за пример не врти глава по предмет. За себе не сум приметила. Ќе повнимавам баш . На грбче главата си ја врти како му дојде.
Не се водиме по milestones, туку секој milestone го очекуваат според термин на раѓање, не според дата. Значи ако нешто се очекува до 6 месеци да се направи, ако е родено 38ма, се трпи и до 6и пол. Ме разбра сега?
Поблиску стави и ја играчката да ја забележи и потоа движија ја постепено кон другата страна. Јас забележав прво дека играчките што висат над креветчето почна да ги забележува, а претходно воопшто не ги регистрираше.