zdravo imas li slika da vidam koj termos go koristis i kokku vreme drzi? i nie sme na ad pa ni treba nekoj barem nekolku chasa da drzi toplo..
Мамички како ги облекувате бебињата за спиење, дали ги покривате со кебиња или во вреќа за спиење, јас сабајле кога станав од памет се извадив кога видов дека ќебето го става во уста мислев дека му е преку глава, инаку сме 4 месеца
Боди по кратки, шпикозни и вреќа без ракави 2.0 тог. Мислам таман му е, 20 степени ни е во собата кога легнува.
Вреќа е најубаво, за да си ги скратиш тие стресови а и да знаеш дека секогаш е покриено.Моето е исто 4 месеци и спие во вреќа од 1 месец.
Мајки дали некоја ја има wonder weeks да ми пресмета кога бебево е во скок ? Ако може да ми пише во инбокс
Не се откажувај од доење. Издржи, уште малку па ќе почнете со кашички. Ако е кенкава, не значи дека секогаш е гладна. Може ја боли меше, може и се спие, а не може да заспие. Верувам дека си ги следиш пелените (мочкани, жолто какано...).
Не се откажувам си плачам и си дојам. Денес беше ок, го истеравме денов без да се молзам и да одмрзнувам. Закажав консултација со специјалист за лактација да види во живо што се случува како врти глава и како заплакува можда ќе ме посоветува нешто да не правам погрешно ама ќе се трудам до крај! Размислувам да почнам со вкусови од 5ипол тоа би било негде за месец и 3недели па после како пди воведувањето на оброците знам дека прв оброк негде тек после цел месец од пробување доаѓа а втор и трет + ужинки? И како ги растеретувате денските подои со додавање на оброци и ужинки? Да знам да се припремам психички зошто попладневните подои ми се најмачни сабајлечкитр и утринските се сосема ок
Во вреќа е најпрактично. Спие по боди на кратки, шпикозни, без чорапчиња во вреќа од 1.5 тог. За спиење ни е 20-21 степени.