Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци

Discussion in 'Бебе' started by meU, Oct 16, 2012.

1. Beksss12

Beksss12 Истакнат член

Дали користете овлажнувач за воздух сега кога греете дома и ако да кој

2. Dijana DM

Dijana DM Истакнат член

Кој пробиотик го даваш? Био Гаиа и давав сега од утре ќе почнам со Waya . Моето какаше еднаш дневно ама сега нешто се зезна на 2 дена кака.

3. Dijana DM

Dijana DM Истакнат член

beurer 2vo1 од Сетек ми е купен пред 4-5 години. Прочистувач и навлажнувач на воздух. Добро е што сеуште имаат филтри кај нив да се купат.

4. Dijana DM

Dijana DM Истакнат член

Имате нарачувано облека од Тему за бебушките? Има интересни новогодишни косуми. Па сакам да нарачам ама незнам како шубе да ми е.... Искрено ни за себе облека немам нарачано. Ама кога ќе помислам па и во продавниците кој знае од каде е робата...

5. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Не бе рано е за вртење :D мојата на 4ипол почна да се врти од грбче на меше и сега само тоа прави :rofl: хит и е. Вчера успеа и обратно два пати се срола скроз. Малечка е твојата рано е ама секако на меше мести ја секој ден да поседува додека не почне да кенка, мојата ич нејкеше … 20тина секунди одвај па сама почна да си се врти едно сабајле и сега пола ден на стомак е на подлога :inlove:

Dijana DM likes this.
  6. Dijana DM

Dijana DM Истакнат член

На стомак свртена кога почна да го подига главчето? Моето кога како е расположен. Некогаш го крева некогаш не . Кога го држам во раце сам се исправа. Иначе е 3 полни месеци

7. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Моето се врти на страна, а двапати се има светено од грб на меше. Држи главче исправено, ја ставам на меше, како помала не се бунеше, сега почна нешто да изводи. Знам дека е рано уште сега да се врти и јас се чудев, но се работи за премногу активно бебе, прав живец, едвај се справувам сама, на крајот од денот како 10 деца да сум чувала, не едно.

8. Anie93

Anie93 Популарен член

за облеки не сум приметила ама ние конкретно завчера земавме од локо кроко држачи за цуцли, во локо кроко 160парче, на тему 40/50ден парче. Истите. Исто и за играчките….

MariaBouli and Dijana DM like this.
  9. MariaBouli

MariaBouli Истакнат член

Имам купувано, не гледам некоја посебна разлика искрено, според мене се сосем океј :) таа е робата реално секаде по "обичните" продавници.

Dijana DM and Anie93 like this.