Кој пробиотик го даваш? Био Гаиа и давав сега од утре ќе почнам со Waya . Моето какаше еднаш дневно ама сега нешто се зезна на 2 дена кака.
beurer 2vo1 од Сетек ми е купен пред 4-5 години. Прочистувач и навлажнувач на воздух. Добро е што сеуште имаат филтри кај нив да се купат.
Имате нарачувано облека од Тему за бебушките? Има интересни новогодишни косуми. Па сакам да нарачам ама незнам како шубе да ми е.... Искрено ни за себе облека немам нарачано. Ама кога ќе помислам па и во продавниците кој знае од каде е робата...
Не бе рано е за вртење мојата на 4ипол почна да се врти од грбче на меше и сега само тоа прави хит и е. Вчера успеа и обратно два пати се срола скроз. Малечка е твојата рано е ама секако на меше мести ја секој ден да поседува додека не почне да кенка, мојата ич нејкеше … 20тина секунди одвај па сама почна да си се врти едно сабајле и сега пола ден на стомак е на подлога
На стомак свртена кога почна да го подига главчето? Моето кога како е расположен. Некогаш го крева некогаш не . Кога го држам во раце сам се исправа. Иначе е 3 полни месеци
Моето се врти на страна, а двапати се има светено од грб на меше. Држи главче исправено, ја ставам на меше, како помала не се бунеше, сега почна нешто да изводи. Знам дека е рано уште сега да се врти и јас се чудев, но се работи за премногу активно бебе, прав живец, едвај се справувам сама, на крајот од денот како 10 деца да сум чувала, не едно.
за облеки не сум приметила ама ние конкретно завчера земавме од локо кроко држачи за цуцли, во локо кроко 160парче, на тему 40/50ден парче. Истите. Исто и за играчките….
Имам купувано, не гледам некоја посебна разлика искрено, според мене се сосем океј таа е робата реално секаде по "обичните" продавници.