Супер е јас скоро 2 месеци го користам.12 капки на ден се даваат или 2 пати по 6.Мислам дека италијански е доста го фалеа .Поз и не се грижи ќе биде кенкаво плачливо ќе го мачи стомачето ама ќе помине.
Мене во зегин ми рекоа 8 капки на ден?? Незнам, да препрашам пак.. целата бев во паники за вакциниве ама што се мора, мора.. фала ти ❤️
И јас дојдов да се жалам од 4тиот скок. Значи третиот не уништи со денските дремки, таман се стабилизира малку, со четвртиот и денски дремки и ноќно спиење му се пореметија скроз. Преку ден спие по 30-40мин најмногу, со многу неуспешни обиди за презаспивање, ако не успеам барем една дремка во денот да го презаспијам тогаш е премногу кенкав, ништо не му е погодено. А вечерното спиење посебна приказна, успивањето ни трае со саати некогаш. Првите неколку дена беше и со плачки, сега среќа не плаче ама одбива да спие, едноставно ми се смешка и си седи буден. Докај 4, 4ипоч се буди на саат ипол, (и при секое будење е како нервозен, удира со рацете и нозете по душекот), а после тоа некои вечери имам чувство дека станува на секои 15-20мин. Едвај функционирам веќе...
Две ипол недели сум така веќе. Денски и така и така ама ноќеска. На 1 саат. И автоматски денски не сум способна да функционирам. Само да не трае уште долго.
Еве да ве доутепам уште една недела имаме до крај на 5ти скок навечер си е како навиена на саат ипол два повеќе никако да згреши за сврзе и цела недела сабајле у 5 ококорена. Со маж ми стануваме прајме кафе играме па ја презаспиваме околу 6ипол да дремне некои 40мин па да почне ден асално така да држете се јако
Леле значи тие три недели што ги имавме кога си спиеше со 2 станувања за цицање и инстант заспивање и станување во 8ипол сите наспани и свежи, нема да се повторат во догледно време...ај гледам дека помеѓу 5ти и 6ти скок има подолг мирен период, па да се надеваме дека во него ќе се стабилизираат малку.