Иста е и мојава бевме кај мојте на гости плачеше и се смееше се кикотеше на глас во исто време … како улава па после пискаше интересно и е гласот да си го слуша комедија е и мене ме мрднува среќа продужениов викенд па маж ми е тука да ме мења во лудилово во текот на денот
Мака мачам со затнато носе кај бебе два месеци. Ставам синомар капки. Нема слуз никаква, не тече, чат пат некое мрсулче со чепкалка вадам. Ставам кромид до глава и пак џабе. Малку како да ми се гуши во сон и ми се закашлува. На лекар нормално викат ништо не е, ставај капки и то. Ама мислам откако се роди е вака, крчи ненормално и никако не се одзатнува. Се грееме на клима ама имам навлажнувач. Што да правам, кај да го носам
Случајно да не му се слева од млекцето? И моето првиот месец имаше таков проблем и на педијатар ни кажаа дека е од млекото. Кај моево се повлече кога почнавме да користиме антирефлукс перница (имаше плус и рефлукс). Така што, можеш да пробаш да го легнуваш на малку подигнато, да видиш дали ќе има подобрување.
Моето од вчера е лудост значи заби ли се, ќе се разболува ли или пак некој гром од скокот ама само во рацр ми е , цела ноќ не сме спиени.