Јас најчесто еднаш дневно ги стерилизирам или на два дена и цуцли и шишиња, иако тој се што не треба секако реди во уста
Јас ги мијам со фрош ,топла вода и потоа во стерилизатор,цело време иста процедура,веќе 3 месеци Не знам ,шубе ми е да не ги стерилизирам .
Да тоа се подразбира, и мојот играчките од на земја в уста Секако нема да ги правиме свилени ама ме интересираше и мислење од страна оти во последно и јас не ги стерилизирам како на почеток после секое хранење, веќе и поголем е сега се става во иста, рацете му се цело време уста а се чапа со нив. Се трие со нервози со играчките во уста, онака писка на цел глас, не знам дали го чешаат непцињата или едноставно не му испаѓа нешто по негово што сака
Бебе е 5 + месеци и стерилизирам после секое користење . Колешки мои до 3 месец стерилизирале. Јас незнам зошто неможам само миено да му дадам. А иначе во фаза е што се става во уста .
ние со авент почнавме со проток 2ка пред некој месец преминавме на 3ка.Кога не пуштија од болница по 30 мл после 60мл и така нагоре. Колкави сте вие?
Имам 3 шишенца за млеко, ги мијам со фрош, а навечер ги стерилизирам, исто и цуцли ги собирам, мијам и стерилизирам.