Сигурно има, јас кога веќе гледаше напред и стабилно ја држеше главата го ставав нанапред. Сум видела и што ги носат свртени накај тебе. Инаку добар совет ти дале и да ја изведеш пред спиење па надвор да спие додека шетате.
Има кенгури од 1+ свртено накај тебе. Мојата не ја сакаше корпата, во транспортер се шетвме и тоа стално темпирав пред дремка да излезам и ми заспиваше цело лето за 10мин откако ќе излезев па си пиев кафе на раат во маало. Во секој скок ми правеше сцени за количка еве ја денес (во 6ти скок е ) од влае до палма седеше во количка и оддеднаш и текна дека и е доста и почна да кенка да фрла цуцла итн. Ја станав ја стсвив во кенгур и жива среќна назад до влае пееше по пат Мене кенгурот или ваја носилката ми се стално доле во количка / прва помош
Јас со првото бев вака, пред 6 години. Се пробав да сменам од козметика, џабе. После некое време само си помина, претпоставувам нешто хормонско беше. Носев лесна, широка облека помалку да ме чеша.
после колку време помина? и мене ми кажаа дека може дс е хормонски ама цело време излегуваат нови и многу чеша