Татко и се нервираше на почетокот, мислеше се глупирам со фенот, и викаше нонстоп, абе исклучи тоа веќе. Два пати го оставив со бебето на саат време, се враќам дома, фенот на најјако Еее доџе маца на вратанца
Мајки на машки деца, дали и до кога им ги отваравте курињата на бебињата? Го отварав до пред 20тина дена секој ден по малку. На контрола педијатарот ми рече ок е само на бањање да го отварам за да го измијам, е арно ама гледам сега се затворило скроз.
За темава се скарав со пола форум . На првото дете скроз му беше затворено, не ни пробував да го отворам ни на бањање зошто не биваше, со ова само на бањање малку да го измијам колку што се подотвара. Повеќе од тоа не. Последни препораки од доктори се да не се чепка ич, јас тоа го сфаќам ни на бањање да не се чепка. Со сила секако не, колку оди толку, јас со ова така правам па ќе видиме што ќе испадне кога ќе пркне.. Мојот педијатар препорача како што правам сега.
И нашиот педијарат ми рече дека не треба да се форсира. Минатата недела примивме вакцина исто и докторката таму ми рече секој ден по малку без претерување. Сега му менував пелена па ај да го отворам малку гледам му пукнало кожичето му се раскрвари, не многу ама сепак. Не знам дали ги боли тоа или не страв ми е да не направам нешто бетер