1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од meU, 16 октомври 2012.

1. Kitanova77

Kitanova77 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2020
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    144
    Охх да се барем 2-3 часа. Моево после 5 ти скок станува на саат ипол како аларм да има. Спие со нас на кревет, само малку цицнува или ме гали за лицето и пак си заспива ама мене сонот ми го крши. Се надевам брзо ќе помине

2. poker_face

poker_face Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2017
    Пораки:
    652
    Допаѓања:
    4.204
    Некој да ме просветли со скоковите во развој? :D
    Барав на интернет и најдов некои табели според недели ама не сум сигурна дали е тоа тоа зашто никаде не ги пишува баш така (петти, шести скок итн) туку само дека има некаков скок и колку трае отприлика.

3. hannybanny

hannybanny Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    959
    Мојата дури и доаѓа нагон за повраќање од што ги пика рацете во уста и цело време е жива вода мокра а не трпи лигавче. Колку што знам така почнуваат да си го осознаваат телото и плус така учеле да си го смируваат нервниот систем барем така прочитав.

4. hannybanny

hannybanny Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    959
    Прашај го чичко чат џпт :D што муабет си изнаправивме овие 3 месеци еее

5. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    1.276
    Допаѓања:
    1.852
    Тешко дека наскоро само од себе ќе помине тоа често станување ако цицнува и бара контакт. Еве 11м е мојава уште прави така. Не те утешив знам ама да не си чекаш само од себе да престане до недоглед…