Како ги чистите играчките за во уста. Ја добивме Софи жирафата за мекици и уште 2 такви меки како со тропалки пишува дека се за 3+ месеци па и онака пика раце во уста цело време да и ги дадам и овие ама како да ги одржувам чисти дали со сјај да ги мијам или само со топла вода да ги попарам? И каде ги чувате да купам некоја кутија нешто имаме маче ние не можам така да ги оставам.
Едно мало како легенче имам за нив, внатре ги чувам и перам со сапуница од фрош детергент ставам вода, фрош и ги трлам малце, па плакнам.
јас мијам со сјај фрош и ставам во стерилизатор и јас му купив глодалки баш пред некој ден и така напраив
Да се надоврзам само, не сите глодалки се ставаат во стерилизатор, може да се уништат, прашај ме како знам .
Јас на почетокот со топла вода и фрош сјај, некои и ги стерилизирав, сега почнав се да ставам во машина за садови на најниска температура, кога ќе завршат само ги плакнам под вода. Ама ние сме 10ипол месеци сега
Хахах јас пикам се Некни бев кај моите и цуцлите мајка ми во тенџере со вриена вида ги стави и едната примила вода внатре не приметивме, после кога мј ја дадов вечерта мм вика што волку прска вода…