Нормално, мама е една. Само тебе те осеќа и познава, ти си му утеха. Ние сме 16 месеци уште е само мама па мама.
Ama site mi vikaat preku den, mojava i preku den i navecer, do sega nema legnato vo krevetce Iskreno voopsto nemam pomos sama sum pogolem del od denot, ne mozam ni do toalet da otidam ni da jadam i se osekam kako da poluduvam... znam deka ne mozam na sila da ja uspijam ama i na 4 nedelno bebe ne znam sto zanimacii da mu najdam 10 saati vo denot Koga se vraka mm od rabota pak e kako sama da sum zosto ne zaspiva voopsto kaj nego
Знам како ти е. Го поминав и јас истото. Мм плус во 3 смени одеше и оди уште. Со количка во тоалет сум била. Почнав после втори месец мислам беше, да пратам прозори на будност. И дали дете ми се погоди или имаше ефект тоа, ама ред бомбона имаше. Ако имаш релаксатор, стави бебе, пушти бели звуци или бебе приспивни песни со бели звуци ( ова исто ми помагаше) и пробај дали така ќе заспива.
Kako gi pratis prozori na budnost? Imam se, ja stavam i pustam ama poseduva 10 min preku sila i pocnuva da vika... Imam primeteno vo kolicka so vozenje deka ke zaspie, deneska deka bese loso vremeto ne ja izvadiv za da ne slusam komentari kako ja vadam a nadvor duvalo, ama se mislam za utre natamu ako ne vrne ubavo oblecena so skafamderce i kebe nisto ne i e ako ja povozam za da zaspie
Еве ти да си следиш. Јас 10 мин пред да помине прозорот на будност, почнував да ја заспивам. Дали во раце или после во количка, сеедно. Шетај дете и не се замарај од коментари. Тенко капче да заштитиш ушиња , соодветно облечено, во количка ништо не му е.