Парк шумата Гази баба, пристапно е за со количка, а преку недела никогаш нема гужва. За викенд не сум била, ама прилично е пространо така што и да има повеќе луѓе мислам дека нема да е гужва
Moze, i e preubavo Duri i vnatre vo sumata moze so kolicka, a i da ima guzva mnogu e prostran prostorot nema da se oseti
И мене исто И долго се будеше самото во 12 и 3 навечер И еве сега валда од навика се буди точно во 3 сабајле па после тешко мирен сон сѐ нешто претка
Изгледа истата е Ете јас ни името не го запамтив Исто давав по список и капки и ад на три саата и сите препораки ги следев еден месец се утепа кутро мое бебе од вриштење не плачење вриштење и после полека менував сѐ и се смири нормално плаче но не така Но сега дури и на 7 м се буди навечер
Што правите зс болка во кичма? Мачкам локални гелчиња не помага…. И нерв имам притиснато од кревање од лоши положби….
И јас се мачкам со кантерпеин и пробувам да се истегнувам. Некогаш пијам бруфен ако многу ме боли и тоа.
Дали користите некаква спф заштита за бебе од 2 и нешто месеци? Гледам да го штитам пд сонце ама извади стави во количка во кенгур и пак го фаќа. Страв ми е да не изгори а ЧатГПТ вика за толку мало бебе спф НЕ.
Како да ја научам да сака да се вози во количка. Има 4 месеци и нејќе да чуе да се вози. И друга количка земавме да може да гледа. Џабе. Не сака да се вози. Не можам дома да седам веќе, а за во кенгур ми е тешка. Дали барем кога ќе седи ќе сака да се вози да споделите искуство?
И да прашам за втора доза рота. Знам дека треба кога ќе наполни 4 месеци, ама до кога најкасно? Да не наполни 5 месеци или како е правилно? Пред 2 дена наполни 4 месеци ама сега пред празникот не сакам да ја вакцинирам, 4 неработни денови се, ако има температура ќе нема каде да се обратам. Ваљда не е погрешно да ја однесам на 4 месеци и скоро 2 недели?
Не знам тетра пелена дали ќе помогне да го покријам со тоа. Каде можам да најдам капчиња со стреа за мало бебе има некој идеа?
Од Андреј компани и имав земено на ќерка ми капче со заштита на брендот Banz, одлично штити, пре задоволна сум.
ако може да ми кажеш каде идеш на масажа? Јас идам на едно место ама може да сменам да пробам подобро
Морав да го прашам чичко чат џпт колку недели има бебка добро е после празникот ќе има помалку од 20 недели таман ќе ја однесам. Фала ти многу.
нас во јане ни рекоа на 24ти април са идеме за втора доза ама они рачунаат на 2месеци јас сакам на 2ипол и ќе одиме со некој изговор