1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од meU, 16 октомври 2012.

1. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.272
    Допаѓања:
    19.036
    јас имав проблем со рамото и така почнав да одам, сега откако се породив бев еднаш на релакс сма тогаш немав болки, тоа беше као превентивно ама ништо од превенцијата :D во physiovitality mk идам, кај Бојана:)

На hannybanny му/ѝ се допаѓа ова.
  2. hannybanny

hannybanny Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2011
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    1.155
    Јас ќе им речам дека ради празникот.

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.272
    Допаѓања:
    19.036
    јас дека пријатели од германија ни биле на гости и они се со бебе па дека го мешам да не има влијание(вистински се гостите:rofl::rofl::rofl:)

На hannybanny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.031
    Допаѓања:
    15.302
    Рачунаат така зашто има рок до кога треба да се прими и доволно растојание измеѓу дозите. Ако можеш, вакцинирај го кога ти рекле.

5. CupcakeMuse

CupcakeMuse Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2025
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    25
    Мајки ние за брзо правиме 6 месеци, ортопед ни дозволи да се возиме во количка со отвореното седиште, а повеќе да не користиме од затворениот тип - корпа. Ми треба совет како да го заспијам кога го шетаме надвор во него, во корпата заспиваше после 15-20 мин. а во седиштево го возам по 2 саати и е цело време будно, гледа околу и нема абер да спие, а ги трие очите и се прозева... Дали е период дури се навикне, што мислите?

На Peperutce6 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Peperutce6

Peperutce6 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 април 2025
    Пораки:
    1.029
    Допаѓања:
    4.481
    Веќе два месеци како не ја возам во корпата и никогаш нема заспиено. Дури и кога знам дека е време за дремка сум пробувала ама џабе