јас имав проблем со рамото и така почнав да одам, сега откако се породив бев еднаш на релакс сма тогаш немав болки, тоа беше као превентивно ама ништо од превенцијата во physiovitality mk идам, кај Бојана
јас дека пријатели од германија ни биле на гости и они се со бебе па дека го мешам да не има влијание(вистински се гостите)
Рачунаат така зашто има рок до кога треба да се прими и доволно растојание измеѓу дозите. Ако можеш, вакцинирај го кога ти рекле.
Мајки ние за брзо правиме 6 месеци, ортопед ни дозволи да се возиме во количка со отвореното седиште, а повеќе да не користиме од затворениот тип - корпа. Ми треба совет како да го заспијам кога го шетаме надвор во него, во корпата заспиваше после 15-20 мин. а во седиштево го возам по 2 саати и е цело време будно, гледа околу и нема абер да спие, а ги трие очите и се прозева... Дали е период дури се навикне, што мислите?
Веќе два месеци како не ја возам во корпата и никогаш нема заспиено. Дури и кога знам дека е време за дремка сум пробувала ама џабе