Во 11 недела е тој и таман излегува од втор скок се стабилизира си рековме за празниците барем да не го чепкаме. Ама штом нема реакции ќе појдеме пред празникот. А за другите што се тука некаде во исто време со ротата има последен рок за примање?
Микс е опција што распознава различен тип на ткаенина и материли. И ги суши рамномерно. Ако ти се влажни, оди на опција пегла и супер излагаат. Јас вака сушам и наше и нејзино со години. Така и ми кажа другар што работи во Нептун.
И јас имам беко сушара и на hygienic drying ми ги смали алиштата. Користи ја програмата daily или gentle care гајле ќе немаш јас се ставам без разлика дали пишува дека е или не за во сушара, немам време да ги делам алиштата
Кај нас беше кенкава и спиеше само дента. Ставај и од лепенките на ноџињата менувај и ги почесто. Јас и ги менував на 3 саати. Првата доза да не наполни 2 месеци. Втората да не наполни 5. 3та доза не смее да надмине 6 месеци. Барем така ми кажаа во вакциналниот пункт. Помеѓу секоја доза треба да има најмалку 4 недели разлика.
Бевме денес, му дадоа да испие течност за ротата и го боцнаа на двете ноџиња. Мислам дека ми кажа најрано 5 јуни следно дека треба да одиме. Купивме лепенки одма ќе му залепам ама исто спомна ако качи температура да дадеме парацетамол сируп. Сте давале или само лепенките? Гледам дека може и на чело да се лепат за температура ако има.