1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од meU, 16 октомври 2012.

1. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.301
    Допаѓања:
    19.120
    јас го возам сама од 1ипол месец прв пат го возев позади а немав ни огледало и за враќање назад ми се утиши немав како да застанам и ептен си направив стрес. Кога застанав он цел обесен заспан јас мислев се онесвестил.:whew: Од тогаш си го возам напред до мене. Знам не е правилно ама возам внимателно, со сејф сити и другите возат повнимателно. Столчето ми е поназад да не допира до делот преден за да не се уклучи airbag не дај боже. Му зборам, на семафори го галкам, играчки висат, тропкам, цуце ставам. Ќе се снајдеш :) сега почна да плаче повеќе кога се возиме и ретко заспива па гледам макс 15мин 20да е вожњата до поблиски места шетам.

На bgirl6666 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Cherry333

Cherry333 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2019
    Пораки:
    3.499
    Допаѓања:
    8.649
    Да и мојот на сите им досаѓа да го шетаат нон стоп, мене не. Инаку бебињата со кого како се научат дефинитивно. Како сите заспиваат сами/ јадат во градинка а дома не.. Моето поголемото баба ми го чуваше ама не можеше да го ниша за да заспие дека стара ептен, сам во креветче само со нејзе заспиваше и спиеше дневни дремки кога тргнав на работа..

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Vasileva98

Vasileva98 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2025
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    258
    Имаме 3 недели и бебе нема какано скоро 4 дена, се вие се вцрвенува плаче а мене ми е мака незнам како да му помогнам да се олесни малку, ваши мислења до колку дена е нормално оваа некакање и што сте правеле вие имаме и грчеви и сме на доење