јас го возам сама од 1ипол месец прв пат го возев позади а немав ни огледало и за враќање назад ми се утиши немав како да застанам и ептен си направив стрес. Кога застанав он цел обесен заспан јас мислев се онесвестил. Од тогаш си го возам напред до мене. Знам не е правилно ама возам внимателно, со сејф сити и другите возат повнимателно. Столчето ми е поназад да не допира до делот преден за да не се уклучи airbag не дај боже. Му зборам, на семафори го галкам, играчки висат, тропкам, цуце ставам. Ќе се снајдеш сега почна да плаче повеќе кога се возиме и ретко заспива па гледам макс 15мин 20да е вожњата до поблиски места шетам.
Да и мојот на сите им досаѓа да го шетаат нон стоп, мене не. Инаку бебињата со кого како се научат дефинитивно. Како сите заспиваат сами/ јадат во градинка а дома не.. Моето поголемото баба ми го чуваше ама не можеше да го ниша за да заспие дека стара ептен, сам во креветче само со нејзе заспиваше и спиеше дневни дремки кога тргнав на работа..
Имаме 3 недели и бебе нема какано скоро 4 дена, се вие се вцрвенува плаче а мене ми е мака незнам како да му помогнам да се олесни малку, ваши мислења до колку дена е нормално оваа некакање и што сте правеле вие имаме и грчеви и сме на доење