1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети, искуства од мајки за бебиња од 0-6 месеци

Дискусија во 'Бебе' започната од meU, 16 октомври 2012.

1. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    4.316
    Допаѓања:
    19.175
    Денес бев излезена на роденден :D седеше 2ипол саати со мм и прифатил шишенце :D :dance: И кога дојдов одма заспа со мене :inlove::inlove::inlove:

На hannybanny, Cherry333 и MysticAura им се допаѓа ова.
  2. Joanna28

Joanna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    1.329
    Околу 4 мес сме, Веќе месец дена само си створи рутина да заспива во периодот од 19 до 20часот, некогаш не фаќа и 21. Станува околу 7часот, поретко 6 или 8, кај нас специфично е што првото будење може да му биде и после 5-6 саати од легнување, а потоа веќе се буди на 1.5, 2, 3 саати. Значи прво баш поврзува и цврсто спие а после само прета и го галам да презаспие. Е сега ние зависни сме од fan noice и по цела ноќ брчи фенот од youtube.

3. Joanna28

Joanna28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2023
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    1.329
    И јас гледам да не е континуирано долго, но во денот ни се собира по неколку саати, што од пешачење, што од возење во него и некако грижа на совест имам, да не правам нешто погрешно.
    Би ја вратила корпата да ја искористиме уште малку и ама нема да седи во неа веќе, знам.
    Ако имаш некој да ти ги донесе од Грција infacolic, исто е на база на симетикон ама ги фалат доста. Одобрено ми беше од двајцата педијатри и од приватно и од државно, да давам по потреба.