Денес бев излезена на роденден седеше 2ипол саати со мм и прифатил шишенце И кога дојдов одма заспа со мене
Околу 4 мес сме, Веќе месец дена само си створи рутина да заспива во периодот од 19 до 20часот, некогаш не фаќа и 21. Станува околу 7часот, поретко 6 или 8, кај нас специфично е што првото будење може да му биде и после 5-6 саати од легнување, а потоа веќе се буди на 1.5, 2, 3 саати. Значи прво баш поврзува и цврсто спие а после само прета и го галам да презаспие. Е сега ние зависни сме од fan noice и по цела ноќ брчи фенот од youtube.
И јас гледам да не е континуирано долго, но во денот ни се собира по неколку саати, што од пешачење, што од возење во него и некако грижа на совест имам, да не правам нешто погрешно. Би ја вратила корпата да ја искористиме уште малку и ама нема да седи во неа веќе, знам. Ако имаш некој да ти ги донесе од Грција infacolic, исто е на база на симетикон ама ги фалат доста. Одобрено ми беше од двајцата педијатри и од приватно и од државно, да давам по потреба.