Дефинитивно овој модел е најдобар според мене. Цена нека ме корегираат девојките, некаде помеѓу 500-700 мислам треба да е, одамна беше.
Dobro utro majki ajde pomos kade moze da najdam vreka za spienje.malata mi e nepolni 4 meseci I preku nok e postojano otkriena
Pred dve nedeli koga ja banjavme malata I vleze od eucerin vo okceto vristese pistese celo oko I bese crveno I odokolu do obraz I do celoto I kapnav od majcinoto mleko za 10 min pomina se.spored mene nema nisto loso da probas
Мајки имала ли некоја искуство со многу јаки грчеви проследени со константно зелена и темно зелена столица кај бебе 2m?
mene se me karate deka koristam nekoj metodi sto netreba ama jas nemozam da svatam kako ostavate bebe da ne cica po 4-6 saati toa e mnogu za bebe sto e na mleko samo moeto napreduva dosta ama alarmot uvek me budi,ama znae samo da se razbudi i trazi posle 2casa ,aako ne jadeno ili samata se budam da go razbudam da go nahranam , neznam mene me strav da ostavam mirno da spie po 5/6 saati.
na majcini mleko ili na ad, moze e nastineto, moze ima uste zoltica, moze mu smeta sto jades ti najcesto mlecni proizvodi.
Само на доење е. Не јадам млечни производи, испитувавме бактерии и паразити, ехо правевме, се е во ред, но столицата е иста, лигава и зелена светло и темно а бебето напредува. Дури и педијатарот се чуди. Мислев да не има некоја мајка со слична ситуација, сепак фала
550 и јас сум задоволна. Користам и инхалатор околу 1900 еднаш на ден и дааалеку поефикасно од капките со кои скоро па ништо не му вадев
ako e gladno ke stane i vozrasen ne jade navecer neli? ke mu premine vo navika posle do golemo ke stanuva moeto e 25 meseci i uste cica navecer po 4 pati a jade preku den i po 6 obroka i pak stanuva znaci od navika ne od glad
Колкаво е бебето и како инхалираш, и јас ја имам истат мака со носот , бев на педијатар се чисти ништо не му е ми рече да прскам септо аква и да чистам еднаш до двапати во денот со капки марисол и со аспиратор ама од ништо фајде нема навечер е борба со носот
2+ е. 2мл ставам пред спиење го инхалирам обавезно, а преку ден уште еднаш по потреба. Земи си инхалатор верувај нема да зажалиш многу помага а ќе го користиш со години. Има и маска за возрасни па ќе се најде дополнително
Од каде го имаш земено можи слика да видам , ќе земам обавезно оти не се спие хрчи цела вечер ние малото е 40дена
majki daj kazete sto da pravam so saati go drzam vo race vriska kadei da go stavam raka mi trne veke, ne sum jadena vo vece ne mozam da otidam nikade ne saka da lezi
Jas koga ja prasav patronazna sestra mi rece da sekako tvoeto mleko e blagodet za bebe ..mozes da kapnuvaa i vo nose i vo oci
Probaj stavi go na mese. I mojov e slicna situacija ovie nekolku dena. Nokeska taka mi zaspa inamu birba bese
znaci zbesna bukvalno ni on ne znaese sto da pravi, najaden a pak zeva za cicka aj mu dadov povlece malku i op odma povrati i toa ubavo pa uste zeva mocko eden, mu staviv cucla se smiri ustvari se izmori veke od besneenje
nemoj inhalacija malo e toa se cisti i mojto krci i site so noseto krcat a toa e parea i samo toa vdisuva a malo e za toa nedaj boze da ti pritreba jas imam inhalator od muki so golemata koga nastine i bronhid fat,i neznam zasto se nerviras za sitnica i kaj mene ni kapki ni takov smukuvac za mrsolce ne pomaga ali ne se igram so disni patista od golemoooo iskustvo so kerkata ako od sg go naucis na lesen nacin namesto so kivnuvanje kaslanje da isfla refleksite slabeeat muskulite ne se cvrsti pa togas ke vidis patenje uhh