nitu vo sistina nitu maticnava mi spomna okolku toa, a i jas izumiv da prasam po kolku ml davas i kolku pati dnevno?
Pa ne poveke od 200ml cajce na den a vodicka poretko. Sajkovski mi rece slobodno kolku saka neka pie ama na upatstvoto pisuva ne poveke od 200. Nema pravilo kako davam, no obicno koga porano ke pocne da bara mlekce ili ako e buden radi kakanjeto. Slobodno moze da se dava, i ne veruvam.vo toa ako e na majcino ne treba voopsto voda. Voda si e voda mleko si e mleko
Давате ли сеуште чајче,зборувам за поголемите бебенца над 5м што веќе немаат грчеви. Од причина ако ептен плаче, а е веќе рането , (зборувам за со ад нели тоа не се дава на 15 мин), се со причина да би се смирело.
Od dohrana lesni kasicki , doma mu pravam jabolce , morkov, kompir ... Zborot mi bese ima li drugi nekoi caevi ili tie se edni isti (sostavot im e toj garant ) bile ne bile za grcevi.
sega mi kazaa imalo i na humana od kim i komoraca http://shop.aksa.rs/humana-caj-od-komoraca-sa-kimom-200g-posle-2-nedelje.html
Spored mene na privatno najubavo. Jas go nosam kaj dr. Maja vo sistina. Prviot pregled na 6 nedeli a nareden na pocetok na 4mes. Za ponataka ne sum informirana
Vidoevski najdobar jas na 2ipol meseci go nosev i kerka mi ja nosev kaj nego ama toj sto ke ti kaze za 15min e stvarno korisno
mamicki helllpppp bebusot mi e 28dena i e samo na ad do denes si kakase i mocase normalno denes ima kakano 4-5 pati ednas imase kako zelenko vo gomcata a sega imase kako crvenko (kako piperki da jadel) nezz od so moze da e i celo vreme kenka slabo jade i ne e spien cel den ,sega zaspa 20min i pak so placenje stana nezz so da praam nekoja mamicka so slicen problem??
Видоевски. Прегледи имавме на 1ипол, 2м, па на 4м, па кога почна да седи на 6,7м и после тек кога ке прооди ми рече да одам, прооди на 11м, ама бевме на 16м, јас малку задоцнив преокупирана со роденденот, после кога се јавив тек тогаш имаше термин, многу се чека.
Носи го утре на педијатар да го види... Тоа црвенкото е ваљда слузокожата, нешто му е надразнето, изгледа има и јаки грчеви..
Zenski sin mi mesec i pol , denes 4pati go zaspivam i za 5minuti se budi od son so placenje i vikanje . Nema grcevi ne znam so se deshava strasno se budi i zalni pishti kako nekoj da go tepa . Ima nekoj iskustvo ?
mamicki helllpppp bebusot mi e 28dena i e samo na ad do denes si kakase i mocase normalno denes ima kakano 4-5 pati ednas imase kako zelenko vo gomcata a sega imase kako crvenko (kako piperki da jadel) nezz od so moze da e i celo vreme kenka slabo jade i ne e spien cel den ,sega zaspa 20min i pak so placenje stana nezz so da praam nekoja mamicka so slicen problem??