мајки од кои капки за носе сте најзадоволни ? .. малото ми е 3 месеци и од ноќеска му е затнато носето едвај цицаше , а сабајлето почна и да му тече .. се нервира постојано со рачиња го трие носето .. што можам да му дадам на своја рака бидејќи педијатрот денеска не ни е на работа ,па да не чекаме до утре
@joy1 ние го користиме носе фрида пумпица за носе. Гледам си пишала не е препорачливо, ми стави шубе. Од поголемото три пати носот ни беше до секрет, и во пумпицава баш најдов спас инаку многу секрет имаше. И така цело време се прашувам колку е безбедно. А фиџиолошки ставаме обавезно. Понекогаш преку блуцкање го плука. Сега и е баш густ и ако не го извлечам се нервира не може да цица
ne e dobro da se pretera bidejki moze sinusi da predizvikate vo idnina ili kapilar da puknete satavj go da spie na povisoko koga ima sekret za da ne mu se sleva vo grlo i inhaliraj doma so inhalator moze veke i dosadna stanav no jas stavrno sum mn zadovolna od inhalatorot najdobra investicija mi e mozes i so fizioloski samo a ne daj boze ako imas potreba i lek po prepis od lekar
И го чистам само ептен кога гледам дека има мака. Најчесто сабајле само или евентуално после бањање, порастечено е носето тогаш. Фала ти на советот, ќе припазам малку со пумпицата. Инхалатор немам, ама со следна плата прво тоа ќе се купи. Да се надополнам, совет за добар инхалатор
Od kolku meseci moze da se koristi inhalator za zatnato nose? Ja prasav doktorkata vika moze ama nemas potreba,a mnogu hrci i i tece noseto. 6 + e malata.
Да прашам дали некој ја користел кремата на Мустела која била со пиперка за бебиња кои подкашлуваат . Дали е ефикасна и каде ја има ? Фала, @flower30 можи тука некој ќе одговори
Na fb procitav .neznam dali e istoto-smiruvacki balsam za kaslica sto se macka 1-2 na den.Bila okolu 500d.vo aptekite.sega ke stavam slika
Pa pisuva deka gi olesnuva nelagodnostite pri disenje,relaksira i smiruva.Go cekam mm da donese,ke prasa i vo apteka dali e za kaslica i ke pisam
Mu rekle vo apteka na mm a i na pakuvanjeto pisuva deka pomaga pri nastinki-go olesnuva disenjeto.mislam 510den.rece deka bila