Da od Zegin vo Bunjakovec.Vo centar gi nemale.i baraj go toa od 500den.oti mm koga pobaral vo 3 apteki mu ponudile od 1500d.I rekol dobro ili ja sum greska ili vie nesto me lazeteRekol imalo od 500d.takvi balsami.I aptekarkata rekla deka tie od 1500d.poslabo gi trosele pa zatoa tie gi nudele Jas ja namackav sega pred spienje pa ke vidime.
Kromidot pomaga za zatnato nose kaj decinjata,dali moze da se stavi okolu krevetceto na edno i pol mesecno bebe?
Bebus 2-3 dena veke mi pie 60-90ml mleko a si piese po 150ml na 3h,za kasicki nasabajle vristenje placenje,se nervira ako ne mu go podadam toa sto go gleda se trese,navistina neznam sto mu e
Majki kako uspeavte da vospostavite red za spienje po celi noki? Kaj nas ne se znae den nok,poveke denski mi spie,noke koleduvame ke prespie malku kaj 4:30 ili 5h eve go ocite fildzani I imate li nekoja iskustvo so Infacalm kapkite kako se davaat? Na mm vo apteka mu kazale po 25,no vo upatstvoto pisuva da se rastvori vo tecnost i sega nez,ke mu recam pak da prasa me zbuni
sam si voospostavi ama eve pak pocna da go narusuva, veke nedela dena spiese po 7-8 casa a poslednive dva dena mi se budi na 5-5ipol casa. za kapkite vodi se spored upatstvoto obicno site kapki za grcevi se stavaat vo mlekceto,ako davas ad, a ako dois samo malce mlekce vo lazicka i kapkite vo nego.
Dojam,me zbuni toa sto pisuva da se rastvorat vo tecnost i vo rok od 14dena da se dava,kaj mene kasno zaspiva avo 4:30 ili 5 stanat e,pos kaj 9,10 ili 11 pak zaspiva za toa vreme se presoblekuvame i cicame i se taka
tolku traat 14 dena bidejki se so probiotik zatoa, kolku gi zede? sakav da smenam i jas malce dosta espumisan mu davav..
266 e espumisanot 30 ml, 28 dena od otvaranjeto moze da se koristi. Nemame grcevi mnogu retko ama pokraj ova mu davam i probiotik recol bimbo ili bio gaia bilo koj isti sostav se.
Постојано се прашувам самата себе дали добро ја чувам ќерка ми.... Дали 22-23 степени во соба е ок??? Носи две бенки и две sиври со чорапи
Mnogu e oblecena. Tt e ok, ama oblakaj potenko. Bodi so kratki i benkica, dole samo eden par. Ili samo corapce i pantaloncinja.
Navecer za spienje go oblekuvam so spikozni i bodi so kratki i pokrivam so kebence. Poubavo im e polesno obleceni; da ne im e zesko. Barem moevo saka vo poladno da spie.