Е сега после 5 дена не какање , син ми кој беше само на мм ми рекоа да дадам малку водичка ќе тргни работата. Јас дадов и вчера и денес има многу течна столица која е зелена по боја два пати до сега . Некој да ми кажи што можи да е со слично искуство .Мислам дека не е гладен бидејќи си цица и е весел не плачи за јадење и температурата ми е 36.5 . Вода појќе не му давам
Oд штo не бил кaкaн пoдoлгo време, зaтoa е зеленa. Не се секирaј тoлку, слoбoднo мoже вoдa дa дaвaш aкo сaкa. Јaс му дaвaм пoнекoгaш нa мoетo (немa ни двa месеци) и јa сaкa. А сaмo нa мaјчинo млекo е.
мајки синко не може да ги поднесе капките д3 на пливит,при секое голтање после цел ден ми бљуцнува со кои капки да ги заменам?
Jas mu davav bekutan ama.go prekinav ,sega sum.na.humana a isto.takvo mleko.mu davam , ne dozvoluvam.naednas da ispie povekje od 40
Dali ima nekoj sto ne go doi bebeto ,sto e samo na ad mleko?jas imav mleko samo mesec dena sega odvaj vo denot po 10 ml vagjam
Isto i jas, sekna cesmata )) da ste zdravi i zivi rastat i so ad ic ne se sekiraj i uste nesto duri imas davaj 10ml se poveke od nisto, majka priroda
Vigantol, plivit mnooogu gorcat najverojatno zaradi toa gi vraka probaj so cajce ili mlekce vo laziceto
ако продолжи уште 2-3дена така да ми прави ќе одам кај матичниот да ни ги смени крај краева babytoll ќе си земам
Мајки со што ги чидтите носињата на бебушките..Јас зедов од аптека пумпичка за чистење нос но нишо не можеме да извадиме..А слушам носето цело му е затнато...Особено наутро кога станува неможе да диши и одбива да цица..Еве оваа е
Ова е најефикасно. И што пиша Ангел, првен инхалација или капки...да се остави да делуваат, па ако има потреба од влечење дури потоа се влече.
Јaс гo имaм oвa нa исти принцип кaкo фaленaтa nosefrida сaмo пoевтинa. 298 вo еурoфaрм. Пред тoa му стaвaм aквa мaрис бејби спреј, oд негo мнoгу честo му излегувa секретoт пa не ми е ни пoтребнo aспирaтoрчевo. Стaви му oд спрејoв ќе видиш oдмa ќе му се oдзaтне исти случaј бевме и ние ептен беше зaтнaт.
I jas go imav i prezadovolna sum. Barav denovive po apteki da kupam nov(sinko mi zagubi delovi) no nemaa vakvi isti.
Zemi Eozin 1% bez alkohol i mackaj so stapce za usi dva pati na den. nautro i posle banjanje navecer. ke pomine za dva tri dena