Sto koristite za pobrzo da se obnovi kozata na glavceto nie imavme se trgnaa pa pak se pojavija da stavam nesto ili samo od sebe da se trgne??
Само ујле ставав од дм хо купив и се исчисти но кај нас малку имаше а друго па ептен чисто бебе е само на капаците од очите имаше такво како жолтаа кора
Мајки како да му олеснам на синко да се искака..Веке 8 дена како не е какан..Му правам вежби со ноџињата но само гасови испушта..А напиња и заплачува..Совет некоја..?
Едно прашање дали е ова тој физиолошки раствор што се користи за се кај бебенцата?? Некако сумљиво ми е...
Ако е на мм до 10дена викаат дека е нормално јас го имав истиот проблем и педијатарот ми кажа да земам сируп Порталак , се дава 5мл и чекаш да се искака околу 2часа, ако не бидни му даваш уште 5мл и чекаш уште два часа , ако не бидни уште 5мл и чекаш пак 2часа мах.15 мл на ден. По 24 часа пак . Јас дури купив бидна работата
На мм му дале у зегин ете такви работат јас ги земав марисол сеа ама дека пишува за носе дали може со нив да ставам на газичка и окцето да му го исчистам од тие жолтките?
Тој е.Јас конкретно го користам секојдневно за чистење на носе. За друго не знам... Веројатно те буни амбалажата,но „није злато све што сија“
Даааа??? Па добро како го отвори??? Инаку му рекла фармацевтот дека може за се да се користи како благ дезинфикатор била. Ама ја незнам ова како да го отворам хахахха Иначе не ми се смејте врска немам све ми е ново, не сме ни една пуна недела уште па у збунка сум целата
Засечен ми е од страна и влечам со шприц. Можеш и горе да го отвориш и да влечеш. Или да преточиш во пластично шише,па оттаму да црпиш колку ти треба...
Со шприц и игла се влече. Ја буцаш иглата горе, на капачето, и влечеш колку ти треба. Не протекува после гумата
Iskustvo nekoa bebeto skoro trinedeli kaka zeleno ne nastinato ne e gladno pie sirup za hemoglobinot mozno da e od toa ? Pedijatarot vika nisto ne e jas se mislam da mu zemam nekoj probiotik sto mislite vie