Вода не знам дали даваш но исто така има удел пробај дај му не е страшно моето е 2+ и му давам помалку
Majki pred nekoe vreme go primetiv bebus deka koga sedi glavceto go drzi navaleno malku na leva strana. Na ortoped sme za 10 dena pa da ve prasam ste imale li valvo iskustvo? i sto se prevzema ?
Нормално ли е намален апетит после вакцина. пред два дена прими вакцина еве од тогаш едвај по 60 ml испива на сила а 4+ е
Preeska mm dodeka ja drzese malata primeti na levata strana vo blizina na uvo dole kaj vratot topce na dopir,povrsinski ne se primetuva ama galejki ja primetil..stvarno e kako topce pod kozice..majkii sto moze da e epten se nasekirav.ne reagira na dopir ..znaci ne ja boli
Добро утро мајки. Ние сме 2+. Дали имате мрсоли на сабајле, како се буди пуна е, не ми стои настината, нема симптоми, се си е ок. Како кај вашите бебиња?
Мајки помагајте давајте совет, до пред месец дена си имавме ред за спиење кога и да легнеше си спиеше по 10 часа нормално со ставање за цицање.сега кога и да легне стамува на секој час и половина и за 6 до 7 часа е будна.и да е гладна и давам цица и продолжуваа потоа става за кратко и си гуга се смее. Др недела прави 6 месеци преку ден спие 2 пати по 1.30мин навечер пред легнување е будна 3 до 4 часа... не знам што да правам цдл месец око неам склопено за трет оброк е многу рано, имаме само доручек. Што да правам????
Мамички едно прашање,викаат дека цуцлата лажливка им помага на бебињата полесно да заспијат, нашево е толку мало а го фатија грчеви и ми е жал ноќеска цело време плачеше ич неможевме да го успиеме па ме интересира дали можам да му дадам цуцла или рано е?
Мајки ние сме 3 месеци имаме водни кила дали и вашите малечки имаат ист проблем и дали им се тргнаа сами од себе или со операција?
А некој да не знае за реон аеродром контакт за да викнам патронажна пошто сама нема изгледа да си дојде
Majki tie sto ja koristat za kremata na Skender za atopicen dermatit od Bitola kako ste zadovolni vikaat najefikasna bila, imam lugje vo Bitola pa moze da mi zemat kade da ja ima tocno. Inace nie nekevme ad da pieme pa so sila mu go drzev siseto vo usta da pie toj samo ja dzvakase cuclata e sea izglea si ina traumi deteto od sise neke ni caj ni voda da pie od nego, help. I kako da go odviknam da ne si gi lapa race abe rani gi napravi nit lazalka saka nit nisto samo racete vo usta i toa dvete odednas
Нормално ли е бебе 3+ да си преспие цела ноќ без да цица? вчера беше таква вечњр што заспа во 10 и сабајле во 6 дури цицаше...пробав да го рабудам но залудно си спиеше.