И мене бекутанот ми се супер,не пропуштаат, евтини се, гратис марамици со нив има. Сега за сега не ги менувам. Чат пат зимам и на Виолета заради некои подароци што идат со нив aма бекутанот поисплатливи ми се.
Јас имам многу пробано бекутан се крути кан бебе пропуштаат памперс немаше некоја реакција но соленки ми се виолета онка ми се ок немаше негативно нешто, а ги користиме хелен харпер и предобри ми се а и евтини за 3 ка 70 памперси за 500 денари
Jas koristam pampers, no sakam da gi smenam, da dotrosam toa sto imam, pa razmisluvam da gi smenam za violeta ili pufis. Kako ste zadovolni od niv, ili preporaka so koi da gi zamenam, gledam golem del od vas se zadovolni od kan bebe.
и бекутан до 13часа не пропуштаат користам 4ка и сум задоволна многу последната ја начекав на акција во маркет 630ден 76 броја со гратис марамици и вираминска крема.
Mamicki bebus vo spienje se plasi i reagira kako nekoj da ja izbanjal so ladna voda.gi siri racete i vika i deluva skocaneto , deneska dva pati taka...ja zemam vo race i se smiruva. Sto li e
И моево така правеше многу и ја однесов на баење иако не верувам во такви работи но за чудо детето прекина
Бебињата сонуваат обично тоа што им се случило во текот на денот. Знаат и да се смеат и да плачат. Ако имало ситуација на некоја посилна емоција деновиве, можно е да е од тоа. И нас ни се случуваше. Помина за два три дена.
Мамички дали на некоја од вас и се има случено бебчето да има сува кожа на некои места..Синко имаше на лицето но му беше многу црвено ни дадоа афлодерм се среди..Но преги кога го бањав забележав на неколку места суво и како флеки флеки од што може да е утре да го носам на матичната или не незнам..Совет некоја ако имала сличен проблем..?
На моево му баеа од уроци и од уплав иако имаше само три месеци мнги се плашеше да се накашлаш, кивнеш или да заѕвони мобилен дете се убиваше од плачење. Исто и додека спиеше се штрека и пишти и мора да ја погалам за глава и се смируваше.
незнам можеби и имам пишано порано но ме интересира дали е период или такво си е детето кога денски ќе види гости дома дојдени не реагира никако..но штом имаме гости навечер тој пишти вришти секогаш ? периос ли е шо ли е?
Моево и дење и ноќе од сите плаче ретко се случува да не заплаче од некој. Само од татко и свекрва ми не плаче. И ако беше период ке прекинеше веќе од два месеци е таква а утре ке прави пет. Рачунај везден ми е во раце кај мене на гости неможам да отидам ни до кај мојте се е со плачки не смеат да и прозборат одма плаче се надевам ке прекине ова.