@bruno.com бевме на кожен и ни го препиша..Нема име на кутијата отидов во аптеката го прават таму за 10мин само знам дека има и витамин ц докторот рече дека три состојки се мешат за да се добие кремот..Сега за сега поминува па ке видиме..
Женчиња дај те совет што да прсвам со бебуш,воспалени гласните жици кашла многу, возне мирен е плаче многу,бевмр налекар ни дадоа сируп и три инекции ,денес последната ќе ја примиме,дај те некој природен лек што се прави за кашлицата ,истото ни се случува и со БАТО две години е
Јас од почеток па до сега користам Биодерма, и на главче и на тело, и сум презадоволна. На почеток секој ден со тоа се бањавме, сега преку 2-3 дена дека е поладно.
Па и јас го бањам на 2-3 дена исто ама пак овој од бејбилав не ми е за секојдневно. Каков е тој на Биодерма? Ич не сум упатена значи, ај ако не ти е проблем ќе можеш да го сликнеш? И кај го има да ми кажеш
На првата контрола на 2,5 месеци, ехото не беше во ред и рекоа 45 дена да носиме широк повој со 3 пелени. Искрено уплашена сум, бидејќи со првото немавме никаков проблем.
И пред три години со првото кога се породив во ГАК ми кажаа на 2 месеци ортопед, а сега со второво истото ми го кажаа ама ради нова година мој термин ми закажаа на 2,5 месеци. Инаку дисплазија на колкови http://doktori.mk/element/view/4d34b01e1d97a/razvojna-displazija-i-vrodeno-iscasuvanje-na-kolkot
На почеток кога и се перуташе кожичето со едно бањање прекина перутањето. Јас го купив од Зегин на Партизанска, а ги има и во Еурофарм. Не ме фаќај за збор околу 600-800 денари беше, ама еве 5+ сме и уште го користиме првото.
Од Систина не ти дадоа тестери од оваа колекција? Мене ми имаа дадено. Провери ако имаш можеш од нив да си пробаш прво. А лиценцето и го мијам со вода прво па ја мачкам со млекото за тело од истата колекција.
Леле да не ми спомнеше немаше ни да видам. Ги фукнав така у несесер и еве сега ја најдов и неа и на веледа шампончиња и креми.