Моментално сме 2 месеци и некој ден. Од 1 месец бебчето ми е и на ад (пола од мене пола ад), меѓутоа после 6 недели отприлика па до денес имам прокрварено 4 пати по ден-два, а овие денови крварам многу повеќе а со тоа и млекото ми е многу намалено, (можам да измолзам само 30-40 мл едвај, а цица само пред ад да му дадам, вшмукнува неколку пати и се трга). Дали знаете причина за крварењето и поврзаноста со млекото?
Каков педијатар немој да се потресуваш. И кај нас е така, кое бебе на 2 месеци е опседнато со звук? Слуша и се врти , и мојов во галама најубаво заспива со музика, што е уште подобро. Не си прави филмови, само безпотребно се потресуваш. Ќе видиш за еден месец како ќе се штрекаат на се, не само на клучеви
istiot ovoj pedijatar i davase na 2 ipol nedeli koga i bese bebeto sirupce cefaleksin ako pametam bese zasto noseto i bese zatnato marisol.
Ич немој да се секираш и мојов е ист. Напротив, биди среќна. Има деца на најмал шум што се будат. Абе иста сум, само си наоѓам нешто. Еве само се опседнувам со нешто и го загледувам. Јас сум ти прав пример за мајка петарда.
Да 4месеци сме.ми го даде една пријателка фармацевт,гледам дека пишува од 8кг а ние немаме ни 7кг,ама дали е добар за да го користеме ако имаме потреба понатаму Gledam denes ubavo vreme soncevo 9stepeni e nadvor pa sakam da go prosetam maliot malku so kolickata da ne e ladno ? Se mislam
Мојот уште на 30 дена го вадев надвор рачунај декември беше. И сега го шетам постојано а е два месеци и недела стар. ( На отворено не долго,по пола саат додуша )
Se vadi najnormalno. Obleci go ubavo, stavi kapa obavezno i toa. Jas bi setala denes e super, no mm e panicar i ne mozan od nego
Ние само што се вративме од шетање. Имаме месец ипол. Низ маало шетавме, цел час, прв пат со количката и ептен уживаше. Времето е прекрасно денес, жално е да не се искористи.
И јaс гo шетaв пред мaлку синкo. Кaј мене не е тoлку зaгaден вoздухoг Амa вo кaрпoш синoќa 1105 пм10 честички нa м3 , пa не знaм кoлку е пaметнo дa се шетaaт бебињa
Mamicki kako spijat vasite bebinja, moeto e eden mesec i se so glavceto spie na strana duri i pagja nadolu, mi e strav da ja ostavam sama vo soba nedaj boze trista misli mi pominuvaat niz glava, ima li nesto da se kupi za od stranite da se stavi? I uste edno prasanje: neznam kade gledav niz forumov nesto kako pernica za da spijat podignati a sepak da se sednati
Како и паѓа надолу? Зарем не спие на кревет/че? Главата на страна им стои зар сакаш нагшре да и биде во сон?
Dobro utro jas pak ke vi pisam odve.Sinko vekje neklku noki se budi stalno na sekoj cas a mozebi nekogas i pomalku mu nudam grada ponekogas si cica ponekogas nesaka ama vazno si se budi,place,vriste,i dodeka ne go zemam vo raci i ubavo da go zaniskam ne se smiruva.ovie veceri ic nemam spieno ni jas posto sum pa i jas mnogu osetliva duri ovaa utro go legnah na stomaceto i za cudo zaspa i celi 2casa spiese.nz sto bi mozelo da e stom vaka ne spie preku nokta a do pred 3-4dena si stanuvase na 2-3caasa za cicanje i ni placese ni vristese.
4 meseci napolni pred nedela dena lele toj skok vo razvoj uste od 3 meseca ne drzi pocna da odbiva grada od togas duri do sega se macime kolku tolku da cica