Прашај го вашиот педијатар сепак е најкомпетентен и го знае твоето бебе. Јас лично без консултација не би применила.
Ti nema da stavis od inhalatorot od nea tuku vo soba kaj sto spie bebe ke stavis tendzere so vrela voda i kako za prv pat pola lazicka mast vo vodata i od sto ke isparuva ke mu pravi inhalacija. Mackanje nikako, moeto e 13+ i uste go nemam namackano. Мајка, да се едитирам, сега гледам мн сте мали, мислев имате повеќе од 6 месеци, да не изигрувам доктор, како што кажа Софи подобро е да си прашаш педијатар. Јас почнав вака зимово, прочитав тука на форумот и почнав така да правам, ама бевме поголеми. Кај нас имаше ептен позитивно влијание и за бебе и за нас, терам вака речиси секој ден, ем се влажни воздухот, ем супер инхалација се прави. Ако решиш да ставиш, пробај на денско спиење, за почеток ептен малку на врв на лажичка, и подалеку од глава на бебе, па биди до него и прати ситуација. @fana
Kako si sakas.Da ne ti izigravam dr jas.Jas pravev.MAlata se iscisti skroz.Ti pisala i Lolipop ne i stavas na nos tuku vo samatia prostorija se oseka mirisot.Tvoja odluka e sekako.Za mackanje ne.Ne ja mackav i jas
Majki pedijatarot dozvoluva malata da sedi i spie vo transporter a ortopedot vika koga ke pocne da sede.E kako togas se vozat vo kola?
Aj ma ne brzaj, mnogu brzo rastat ke baras nazad posle. Poleka Od iskustvo, uzivaj vo sekundite i ne baraj da pravi ova ona i sl
Не за тоа. Да може да си гледа убаво дур се вози во транспортерчево само небо гледа. Инаку секој ден си викам ми порасна бебето. Мало, кревко какво беше, сега веќе на девојче личи. бебуле мало
Можеби сте се разбрале погрешно. Можеби буквално го сфатил тоа да седи во транспортер. Смее со пауза на 2 часа. Транспортерот е на 45 степени не е во седечка положба.
Заприметив на малово на курето малку зацрвенето му е на врвот и сега ми е страв да не му се прошири. Намачкав кремче колку за вечерва ама друго шо за да му помини? Педијатарот ми велеше да сум го отворала по малце ама мене страв ми е да не е мало, дан му напрам нешто.
Moras da go otvaras.Ke mu naprais belja da zagnoi.Odete na lekar ne ostavajte taka stom e crveno Jas planiram prirodno da zabremenam ovoj pat
zdravo nova sum i imam problem bebeto mi e mesec i 10 dena koga se rodi bese crveno kako zar sega se iscisti no ima po liceto kako crveni zilicki mislam na obravcinjata dali ima nekoja iskustvo dali ke pominat inaku mackam so jekoderm