Страв ми беше да и давам од стаклена чашка дека има забчиња и напочеток од шише, не пиеше ја гризеше цуцлата само, може ќе и се погододеше да голтне 2 3 голтки и толку. И зедов на твистшејк шишињата со цефка што се некапечките, првиот ден ја гризеше цефката, не напнував нешто којзнае колку да ја учам да пие од цефка, веќе вториот ден кога и ја дадов чашката сама почна да пие да шмука што дури и се изненадив, бидејќи баш треба сила да завлечеш од тие цефки. Стварно како што вика @Cherry79 толку се паметни што дури и јас се изненадив од способностите на толку мало бебе. Нуди чашки со клунче, цефка ќе се изненадиш и ти кога ќе почне да пие Едит: да и го оставам цело шише со вода да пие сега мислам дека може и цела да ја испие ја сака
Koi se tie? Jas imam tommy tippie edno sise so silikonsko klunce mojata go grize na strana ama vlaga nesto voda i najinteresno i e da go stiska silikonot za da i sprica voda
Ај ако не ти е тешко прикачи слика да видам како изгледа. Уште денес да тркнам да купам . Баш се мислев и јас да земам со цевка па таман чим ми ги препорачуваш твистшејк такво да земам.
Еве оваа ја имаме супер е. Да видиш како ја држи во рацете и како смука дури смешно изгледа како некоја дадичка е Ја само и ја отворам цефката и ја давам она одма знае каде е и сама држи нема шанси ја да и ја држам чашката @Pacient srna еве повели
Моево се усоврши веќе и последниве денови баш пие вода само од магичната чашка од нук. А пробав со скоро се што прочитав тука: со лажиче, со силиконско клунче, со обично шише со цуцла, со отворена чаша класична.. Со се од ова пиеше ама и му течеше од страна. За многу брзо со оваа од нук се научи сам. Ако не ми успееше и со магичната наредно ќе земев со цевка
Имам ја магична на чико ама си игра со неа. И покажував како се пие да види ама ништо, ја тепа и ја фрла
6++ сме и веќе имаме еден оброк. Цело време го мерам оброкот во една мала тегличка од 125 гр за да знам отприлика колку ми јаде бепче, макар што секогаш си ја јаде цела кашата што и ја спремам. По колку грама им давате на бепчињата на таа возраст? Да не е мала таа грамажа, да не треба повеќе? Гледам дека на теглички со готови каши што се за 6+ се од 190 грама.
Женски едно прашање дали некоја имала слично искуство. Денес бебе на два пати ми кака, но во столицата има малечки точки како конци, темно зелени накај црно веќе. Каката е со нормална боја, но овие ми го матат умот. Пред 3 дена бевме на вакцина и крвна слика, ја прегледаа се е супер со бебче. Можно е да е од вакцината? Или вчера и давав банана за првпат. Од неа нешто да не и се има случено.. Незнам што да мислам.
Ne se optetetuvaj sk gr ako dobro napreduva sekako si cica izmegu. Jas doma mozam cel den kolut napred da praam i da visam od plafon koa nejke vise nejke so sila ne se buta. Moze ke ja prelazes za use 2-3 lazicki ama tolku
Од бананата е. Пиши на Google banana poop ќе видиш каква е каката од банана, баш како што ја опишуваш.
Фала Ви на сите. Од бананата е сигурно. Видов слики на Google, баш исто беше. Јас се испаничив па одма
Aj i jas da kazam, od bananata i e i jas prv pat koga vidov, vikam leleee so se ovie ko mravki niz cela pelena, a kutroto pola lazice kasna. Taka da, ne se sekiraj Nate