Два дена по ред давам банана и тиква. Кака 3 пати дневно а каката е или црна со конци или темно зелена. Од храната е?
Диастоп јас му давав дури имаше течни столици. После педијатар ми кажа да прекинам, запек можи да фати.
И мојот беше таков. Се по татко му јас на игнор. Како што расте и почна да разбира сега е лепенка, само мама.
Бели поѕирни се скроз, како водичка. А поткашлува да... сеа ми е страв да не ми симне на плуќа. Да го носам на дежурен некаде, систина м?
2dena davam ok si kaka. Zavisi kolku kasla, ako e cesto odi,ako e 5-6 pati vo denot mozes i pon na maticen
Од заби не е, кога им никнуваат заби им паѓа имунитетот, па нешто друго закачуваат. Носи на педијатар, инаку е тоа тоа што можеш дома да го правиш и навлажнувач да користиш, евентуално и инхалации со физиолошки раствор.
Мајки како да се справам со цицање палец? До кога е "нормално" да цица? 10м е бебе, како да ја одвикнам?
Мислам дека после пороѓај на сите им проверуваат и запишуваат во книшка На моите сите три одма им проверија дека јас 0- за да знајме дали треба да ставам инекција
Порано проверуваа после пораѓај сега не , освен ако има потреба. И само ако ти или сопругот сте негатив. Оди во лабараторија ќе ти а проверат ако сакаш да знајш нека го буцнат
На 6ипол месеци писка вришти плаче кога ќе го легнам или седнам како во оган да сум го ставила. Некој нешто слично искуство совет утеха?
Пишувам тука затоа што не знам во која тема да пишам а мислам дека тука треба да е по впзраст на бебе мајката што пишување дека има шаоМи домашна камера место беби монитор. Па ако се пронајде која е, ако може да ми каже колку е задоволна и како функционира. Фала
Ние ја имаме оваа https://www.anhoch.com/product/5998...-full-hd-rotating-camera-daynight-2-way-audio Се поврзува на вифи, преку апликација се поврзува преку телефон. Има night vision, ротира. Сѐ шо ти треба е стабилен интернет.
Ви се има случено бебе со саати да не спие во текот на денот? Да трие очиња, а никако да заспие.. Вчера после првата дремка, стана во 14h и до 23:30 не заспа. Се пробав, ништо не функционираше. Прв пат се дешава во овие 7++ мес. Некоја слично искуство?