Благодарам на одговорот.Вит д давам редовно по две таблети бејбитол 800 мг, по совет на педијатар, плус имам вклучено и храна со вит д како лосос, облека и постелнина памучни.Ќе се консултирам и со педијатар секако.Ти благодарам.
Mojata odkaj 6.5 sedna asalno ama pagase posle minutka ili taka neso, na 7 vise sednuvase sama. Jas i praev vezbi za da ojaca i da se nauci da se pridrzuva so racete ama pa i taa sama od 4ineso meseci so glavana izdignata bese ko teleskop ko edvaj da cekase da sedne
Mojot sam si bara slika pred da trgne...i vika ova? prvo slikase od tamu pa edno idenje saat vreme dur ceka da vidam i da odgovoram
Јас наеднаш преминував на 2ка. Хип пие син ми. Завршуваме со кецот директно 2ка. Не сум мешала ништо. Немал никаков проблем тоа е млекото само различно е состав на витамини. Ти како сакаш, мислам дека нема правило особено ако е ист бренд. Да е различен па можеби ќе треба постепено.
Не се замарај, има деца што не лазат. Мојава нејќе да седи, а ја седнам рипа со газето да станува. Различни се сите бебиња.
И моето не сака ни на меше ни да се врти од меше на грб ни обратно, а сака да седи И јас пишував пред некое време ама нема одговор Незнам веќе дали е страшно ако ја прескокнеме фазата за вртење...
I podavav raka za nejzinoto race i ja digav poleka,a so drugata moja i gi drzev nozete zalepeni. Taka i teknivase so slobodnata raka da se potpira i zadrzuva. Po nekoe vreme a se zaklati se zadrzuvase sama so raceto dur ojacaa muskulite za da ja drzat da ne paga nanapred. I ke ja sednev na krevet ili podloga i ke i stavav igracki za da se zabavlja ama da ne se opasni ako slapne vrz niv...toa otprilika
Кај нас од ротата ни се појави слуз, а велат и дека ако има секрет во носето можело да има и во каката...