Заследи ја женава има многу корисни видеа (ако имаш време за гледање, секако). Тогаш почнува журката.
Јас...моето седна на 9 месеци некаде...а лази од 7 и пол, се исправува на мебел од 8, ама седна дури на 9
зависи....некогаш ќе застанеше ама мораше да му погодиш позиција или да му изнаредиш перници околу...значи тоа си лазеше ама од лежечка позиција не знаеше да седне..
Мама под седење се подразбира бебе од лежечка положба само да се исправи и да седне само Штом се превртува, ќе почне се по ред. Претпоставувам има обиди за лазење? Се потпира на дланки.
Мајки, кажувајте која крема со СПФ да ја земам за бебуш? https://zegin.com.mk/index.php/mk/products?f[0]=cat:483&f[1]=hnk:280&product=
Мајки малку глупо прашање. Дали кога се враќате од работа се одмолзувате малку па давате бебе да цица. Ми ставија чивија во глава дека било "стоено" млекото. Демек дека пола ден не цицал па малку да се одмолзело пред да му дадам.
Ми беше и мене не логично. Бебе си се изнацица слатко а мене ми олесни мнооогу. Супер пост, фалаа ти. Не ми ни текна на профилов
Женчиња на под имав една подлога ама целта на беба е да дојде до пархет и да лиже. Ајде си реков ќе земам уше една и ги споив. Џабе. Бебе пак се влече и оди на пархет или краевите на подлогата и ги лиже. Се прашувам дали е безбедно/хигиенски да ја оставам на пархет да се влече ајде, ама па да лиже Се движиме по дома ние, шубе ни е некако
Бебе 2 ноќи по ред се буди на саат со плачење и ја бара мама. Значи и во сон плаче и вика маммамам. Од 6ти скок ли и е ова? Можно ли е од заби, нема ни еден до сега? Да напоменам дека бебево никогаш не ми вриштело навечер. Од памет ме вади
Ја мислам дека нема бебе што лази, а не лиже паркет . Синко е во 6 скок и ова “мама” е по цел ден ако го оставам на секунда или го земе било кој друг. Иначе вака од сон знае да се разбуди со плачење кога вади заби.
Znaci od cel stan lazi sprint do hodnik za da gi grize trkaloto od kolickata...ili patika nekoja sto prvo najde znaci ne mozes da gi dopazis
Исто, чевли омилено нешто, а и обавезно иде у купатило да види што има. Па уште се исправа зема крпа од радијатор што сум ставила да се суши, лази и ја влече крпата по под ко да чисти. Ќе пораснат ќе научат што треба да се фаќа ,а што не...за неколку години
Lele kuti kupatiloto baska muabet...omileno mesto...a idam kaj majka mi vo kuka taa vika aaa skalite so alkohol gi pominav da se kacuva slobodno....kako da i objasnam taa vo kupatilo lize