Мајче на 8 месеци фудбал ли да игра За превртувањата ќе се сврти вежбај го. Бебе не ни мора да лази ќе лази кога ќе му дојде време. Мојот не лази директ почна да се исправа, само гледа да се фати за нешто.
Мојава 2 има. @Babycool Не би ставала сега, ем стрес, ем мало, бадијала плачки. Јас некаде на 15 год ги дупнав, ништо не ми беше без обетки во детството. И кога ќе видам бебенце со толкави обетки, ко теткици ми се . Има време за се
Pogore mislenje kazavme, procitaj mama. Ne e mala, ako ti sakas ti odlucuvas. Pisaa majki deka i na 4 mes im gi dupnuvaat, jas ne bi ni sega na 11 mes kolku sto e tvoeto. Ima vreme, samo stres i placki ke imate. I bez obetki izvesen period, ke si bide devojcica
Луѓенца како да го натерам ова моево мало човече од 8 месеци да сака да се вози во кола и да седи во седиште?????? Неподнослив е во кола,како помало повеќе сакаше сега нема шанси... Штом влеземе во кола веднаш квичење,плачки,се врти накај мене да го земам демек да го носам и не знам веќе ХАОС
11 месечно бебе сеуште нема што би де рекло вистински зборови. Само гуга баблинг. Значи вика мамама,бабаба геге, кака некои звуци но зборови сеуште не. Пример мама да знае што како значи. Дали треба да сум загрижена?
Здраво женски. Веќе неполн месец бебуш ги затнува ушите како на сликиве. Не плаче. Тоа го прави и во мртва тишина и во галама, значи во било кој момент. Ќе го носам на педијатар зошто многу ме загрижува, но сакам да видам дали уште некое бебенце имало вака, дали е дел од развој или? Инаку 9++ скоро е