Ќерче е 7+, од пред 2-3 дена се крева со стомачето цела ме фаќа седнува, па ме тегне за блузата и застанува Баш ќе прашував. ми дојде ту мач ама среќа те прочитав тебе. И ќерка ми прво скока да стане Педијатарот ми рече до 6м. да седнувала самостојно, ама она паѓа ко пијана
Мајки нешто за искашлување за бебе 10 месеци кое се вришти пишти од инхалатор? Не кашла, нема многу секрет во носот и тоа што го имаме проѕирно, го вовлекуваме со аспираторче. Многу хрчи, како стар човек дури и жално е Во сон и сабајле само се закашлува силно но не може да го исфрли секретот. Совет нешто, оти педијатар ми рече само инхалации и дека ќе помине. И дали имате користено од овие капки за имунитет и како сте задоволни? Јас давав бебивит но немаше во Зегин па овие ми ги дадоа а првпат ги гледам не ми се познати.
Јас ги земав за ќерка ми по препорака на педијатар.добри се!!за разлика од лани оваа година помалку антибиотици користиме е дали е од капките или е стекнат имунитет ,не знам
Здраво мајкички, од денес почнуваме да ве дружиме со бепка моја 6+ сме. Инаку за колачиња ќе ти дадам број од една што ги прави и се соата поефтини. 071/498-315 Марија се вика жената. Поздрав мила да се редат бели и здрави бисерчиња!
Слабо ми кака не знам што да и дадам. Откако почнавме со храна не сака да кака, 2 пати кака и тоа многу малку и порано не какаше којзнае колку. Пред некој ден бевме на вакцина таму педијатар ја прегледа и ми рече кашичка од слива да и дадам. Овие денови не нови вкусови ради вакцината.
Има на Нутрино кашичка од сува слива, нас многу ни помогна и ние бевме на вакцина во понеделникот и ни рекоа 3 дена нови вкусови НЕ
Мајки..наредна недела треба да почнам на работа,бебе 8 месеци ќе е точно. Многу неубо се чувствувам дека го оставам толку мало,а морам. Свекрвами ќе ја чува. Има некоја мајка вака ко мене да се тешиме? Не дека нешто е кузнај шо ама многу ми е неубо..како грижа на совест имам. Знам дека кога тогаш ќе дојдеше денот за ова ама па не мислев дека ќе ми е толку неубо на душата