Втора ноќ само на раце спие, среќа па и со татко му сака, тој дури и на гради го држи и така заспива. Сега се искака, некое проливче ама обилна кака, се миевме, менуваме постелнина и облека. Туку испадна дека има вирусче, правевме кс и црп, до прееска супер јадеше, ноќва несака сок, млеко, Чсј не ни пробав зошто не сакаше и завчера... Последно во 22ч млеко 130, па кај 1ипол 60мл, и сега едвај 30мл... Инаку си јадеше одлично откако е родено, лакомо е, а ноќва преокрет. Да не дехидрира? Дајте совет како да се напие нешто, бега, се трга, прв пат вака моето дете. темп сега нема, последно во 22ч и дадовме сируп.
И мојот пет пати го презаспивам, бара да го кренам во раце. Пукнав веќе. Инаку само млеко пие, адаптирано. Во 02 часот испи 130 мл.
Ima li nekoja majka so isti maki kako mene 7mes e beba abe ic ne spie navecer po 8-9 pati se budi navecer, ne mozam vekje.Za kratko pocnuvam so rabota. Na AD e i cica kao navecer samo. Puknaav vekje, mrtva sum.Ako nekoja nasla nekakvo resenie,pisete pls Ubav den
Od ragjanje e vakvo Inace preku den 2 dremki po saat sat i pol, nekogas i pokratko i 3-ta max 30 min.
Исто е веќе 7м. Преку ден 3 дремки од 40-45 мин, навечер цело време се буди. За да сврзе еден циклус од 45мин. го ставам на мене да спие. Немам решение. Само поддршка.
Леле бебето ми падна од петоседот на земја на грб заплака малку и престана. Што да правам сега? Може ли да и се случи нешто?
Не паничи мајка,штом не плачело многу сигурно не се удрило силно Следи го наредни 2-3 часа,да не поврати,не го оставај да спие.Се ќе е во ред