Здраво женски, Не сме официјално 6 м ама за два дена сме, така да мислам печени сме за во оваа тема. Гледам за спиење зборувате, мојава има 3 дремки и гледам последната да биде барем до 17-17:30 за да може да издрже до 20:00 и тогаш легнува. Е сега прашање ми е и ако легне покасно и ова време во 06:00 е ококорена а уште од 5 веќе почнува да се размрдува. Неможам да ја презаспиам расонета е скрос и следна дремка е 08:30-09:00 Ми се спие ми се плаче надвор е темно уште А си става и навечер да цицне
Мамии како се справувате со апењето? Мојот дечко има 2 запчиња и кога цица многу ме притиска, апе Чаре некое или да си трпам?
Дали бебушите ваши си бладаат во сон? Кога спие, ќе се врти или нешто и ќе почне, папапа бррр бебебе, се што си кажува инаку пресмешно е
Да, обично така прават и ќе им стане интересно да ти се смачи од доење. Затоа дај му до знаење дека не е интересно. Мојот првиот пат кога му ‘викнав’ ја накриви устата за плачење, многу увреџен беше ама сфати дека не смее. Се случуваше пак ама ненамерно стискаше зашто и него го болеше непцето.
Zdravo. Vi se slucilo li malite da vi pominuvaat niz nekoja faza na molcenje? Mojov si gugase,pocna i po nekoj slog da kazuva i odesnas nisto,mn slabo. Inaku se vrti na ime,reagira na se , bas se cudam..
7 ipol meseci sme 3 dremki ama sega gledam namaluva na 2 dremki i povekje mi spie... po sat i pol nekade
Мајки,ортопед ни препиша Д3 бабутол и Д3 со Омега3, од раѓање ги користиме ама не знам што е разликата меѓу овие двете. Како првата сме користеле од Д3 со Омега,сега во аптека му дале на маж ми од овие другите
Мајки шестовалентна треба да примиме во петок. 6м е бебче, претходните два пати кога прими вакцини не ми качи температура, немаше никакви реакции. Како сте поминале од оваа сега во шестти месец што се прима?
Мојава утре планираме да ја носиме па ќе видиме. А баш и мене ме интересира искуство ако може да сподели некој, ако не јас ќе ти кажам
Не би требало штом немало реакција од претходните. Почесто од превенар качуваат. Од сите вакцини досега мојот качи само од ммр, другите без никаков проблем.
До 37 и ситно крена вечерта и толку. Расположена топ. Нареден ден како ништо да не било. А инаку првите две вакцинации крена над 38 вечерта и давав сируп, нареден ден немаше темп. Ако не ти кренало претходните пати, веројатно и овој пат исто ќе поминете.
Мојот немаше реакции од претходните а кога ја ставивме оваа 2 дена температура до 38 со 5 и кенкавост