И моето нејќе секое можно шише го пробав, земав чашка со дупчиња од неа пие ама одма го плука, неможам да разберам зошто молзено млеко истото што го цици он го плука треба со АД да пробам може ќе го пие така, па свеки ќе се радува дека конечно она ќе го храни
@Coco31 @macalavica ви благодарам Го порачав тој Coco што ми го прати сликичето па ќе се консултирам и со педијатар
Ни сокче не сака , пробав јас , кашички лапа нема проблем , ама млеко , сок, нема шанси , вода едвај неколку лажички само.... не знам ни јас зошто не сакаат молзено
Неможам и јас да разберам Мојава ни ад не сака Која чашка ја имаш , мене уште тоа ми остана , ама па да фрлам пари и од неа да не пие ќе се утепам , прееска видов една на baby love во дм ама само сини и зелени беа и не земав
Не сум уште , и јас за два месеци тргам , појма немам , ќе каже може некој со искуство а ќе ја прсшам и педијатарот
Сега пробав да и направам каша со адаптирано , ми ја исплука и морав обична да и дадам , дури и тие инстант што се со млеко не ги сака