Комарци вечерва инвазија ... што користите во собите против комарци и дали има нешто со што смее да се мачка бебето за таа намена... добра ноќ
Чико имаат бебешка линија против комарци,рол он гел и спреј ролонот и гелот се од 0 до 4 г,додека спрејот е над 2 г.јас го земав гелот задоволна сум,во зегин ги има...
Jas imam na chicco aparatce za u struja i aparatce mobilno, raboti na zvuci, nema hemija, ne sum gi probala uste da ti kazam efekt...
Zavisi dali gi piete so lazicka ili direktno vo usta. Nie, po preporaka na ortoped, 3 na lazicka, a letovo ke namalime na 2. Imame skoro 8 ipol meseci...
Прочитај убаво на упатството бекутан линијата за против комарци,е за деца на 2 години знам дека само Чико имаат од 0 месеци,така ми кажаа во зегин и прочитав стварно на бекутанот пишуваше за поголеми деца...
Лелее.... Баш сега гледам на самата тубичка не пишува, а ја купив од маркетиве , прочитав на фв страната becutan имаше обава и пишуваше дека може и за мали бебушки .... Имаме ставено едно 3-4 пати ... Мора да прашам во аптека, фала што ме предупреди
Majki sinko veke 2-3 nedeli bozemski patka,pa saka da stoi u mesto ispraven,pa stanuva demek od krevetce i zakluciv deka izgleda treba da gi batalime mekite,bebeski patiki,konduri...dajte sovet kakvi treba da mu zemam?Pretpostavuvam anatomski ili...?P.S.Osven Ciciban,pojma nemam dali postojat drugi anatomski
Nedelava bevme na redoven predgled kaj ortoped, imame polni 8 meseci. Sledno treba eden mesec otkako ke proodi. Strogo ni bese sovetuvano da ne kupuvame nikakvi obuvki pred pregled osobeno zatoa sto mnogu roditeli se istrcuvale i kupuvale skapi obuvki koi ne odgovarale na noginjata. mislam treba so ortoped da se konsulirate, ti si znaes majka najubavo...
@TIGARCE86 Becutan гелот со разладувачки ефект може да се користи и за бебиња. Тој содржи екстракт од овес кој има исклучително благо и смирувачко дејство и целиот негов состав е прилагоден кон потребите на чувствителната бебешка кожа. Еве го копирав одговорот од фб на стр. Becutan, сепак вие повеќе знаете па еве што содржи гелот,па кажете женчиња дали смее да се користи или ги ладат жениве на фб Сепак ке прашам и во аптека, грешка моја што не купив од аптека туку во маркет....
Најдобро меки за проодување, како тие што веќе ги имате. И нас на ортопед не советуваа кога ќе проодува да биде почесто боса. Значи кондучиња со тврд ѓон откако ќе прооди.
И нас ортопедот исто ни кажа, бос или со чорапи по дома, а меки за надвор, без ѓон, да може да ги згужваш во рака. Цицибан се изрекламирани, ќе видиш и на нив, ако бројчето е црвено тогаш се за проодување, другите се за деца што веќе одат, макар што и црвените се тврди, само ѓонот може лесно да се превитка.
Fala vi...kolku mi pomognavte,tolku mi odmognavte ...ko ke stavam se na kupce,i vo ovoj slucaj,razlicni mislenja,preporaki,soveti...od majki do ortopedi podeleni mislenja
Незнам мене ми кажаа во Зегин дека од бекутан линијата,се е за поголеми деца над 2 г.прашајте си во аптека видете...