Doktorov i ne mi dava nasoki so da pravam detevo kasla bufta nosot mu hrci ama stom bila ok krvnata slika ke mu pominelo, a se znae kako preku nok moze da spustat nastinka na pluka
Zdravo devojki....baram eden sovet. Koj ke me svati svati koj ke me osudi neka si zadrzi mislenjeto za sebe. Moeto bebe ima 11 meseci. Sakam da vi kazam deka pred nedela dena pocina moja mnogu bliska osoba koja mnogu mi pomagase so bebeto. Dali smetaye seka bi bilo adekvatno da go odnesam bebeto na grobista...bolkata e pregolema za zagubata, a osobata bese sekojdnevno so bebeto.
Bog da ja prosti osobata jas bi go odnela bebeto ne na pomen tuku nekoj drug den Mojot svekor e pocinat,nie malata ja imame odneseno na grobista
Бебе има две запчиња и во цицање ме каса. Некоја да не имала слична ситуација, не знам како да го одвикнам.
Доколку има услови, кога не е многу жешко времето, да не испадне да си отвориш работа. Инаку почитта и благодарноста секако остануваат, можеш како што напиша членката погоре, не на помен кога има многу луѓе, обично е после пладне, порано наутро или навечер... зошто би те осудувале. Се е дел од животот
Koe samponce za bebe go koristite? Ja mackav so maslo vadev temenici i sea kosa nemozeme da izmieme, kolku i da mijam mrsna izgleda Ja banjam so Bioderma maslena kupka i dosega kosata i ja miev so toa, ama zosto i toa e maslena ne go vadi bas maslovo za temenici...
Na friziderm за теменици од едно мачкање и помина, претходно со уријаж два месеци не можеше да се тргнат. Само тоа многу смрди. Со две миења едвај се извади мирисот. Мислам две миења двапати бањата не едно по друго.џонсон за бебе користам за цело тело. Со масло само проблем можеш да си направиш особено ако ставаш маслиново, тоа ја храни темницата.
Јас синко го однесов за 40 те дена на баба ми. Запалив свеќа и заминавме. Не останав за пеењето на попот. Веќе почнуваше жешко да станува, а и тој да бесни в колица. Не гледам ништо лошо во тоа, прави мајка како ти вели срцето.
Za jonson imam slusano deka se najlosi i deka sodrzele kancerogeni sostojki e sea kolku e tocno neznam jas licno go izbegnuvam. Mustela se najdobri cela kolekcija
Moze ne znam, takov koristam. Pocnav mustela, pa hip, pa sega Johnson, i krema za telo I stavam Jonson, pa posle nekoj drug...
И ние ја имаме однесено . Се работи за најблиски од семејството . Не се плаши мајка ,нема ништо во тоа ,чисто изразуваш чест .
Сепак давај му и втор "оброк," да се навикнува. Моето има 9 месеци. Досега не изело ни пола од предвидената количина за оброк ако се водиме по грамажа. Уствари само еднаш изеде пола купена каша на едно седнување. Големиот ни до пола никогаш не стигнуваше, и уште минимални количини јаде. Ако го чекав да изеде 100 и кусур грама уште само доручек ќе имаше Малово јаде нешто помалку од пола тегличе и пресреќна сум, си мислам дека е некој голем јадач.
Така и почнав, сабајле овошна, попладне зеленчукова за ручек. Некогаш ќе касне повеќе, некогаш помалку... се бориме.
Дали некоја користела од навлаките за прозори за кола? Дали има ефект да не пече сонцето или џабе фрлени пари се?