Оваа ја најдовме во лидл. Имам видено дека freeon имаат скоро иста. Многу ја искористивме и уште ја користи 10мес е, ама поретко. За кај баба му купивме од пики но квалитетот е далеку послаб од оваа.
Majki ve molam za sovet malata mi e 10 meseci, veke skoro dve nedeli se borime so vakvi bruncinja. Prven maticinata doktorka ni dade razni kremi, surup za alergija nisto ne pomognaa nieden lek. Ni rekoa da odime vo Kozle, samo na racite i na nozite e nafrlana.
Да ве прашам земавме ли летни колички и какви, да не има нешто што треба да внимавам. Се утепав гледајќи по ова онлајн, не ми фаќа око ништо. Многу ми е тешка таа што ја имам па барам нешто поедноставно. 7 ++ м е
А што е алергија или искасано? За каснато користам таа крема со цинк. За алергија не знам. Размисли со што ја допираш раце нозе да се тргне изворот
Ni rekoa deka e alergija se vnimavam so i davam za jadenje i pak ne isceznuvaat na nozite i pominaa poveketo nema tolku skoro ic ama na racite nikako.
Јас гледав лесно да се склопува и да не ми фаќа место во багаж. На BBO baggy ја земавме, 3 месеци ја возиме топ е. 4000ден ја купив и се одкажав од неа кога тргнавме германија реков само таму да истера и не мора веќе излезе подобра од очекуваното, едино мана и е што доле корпата е многу мала, мислам може некому е таман јас навикната на мојата од првата огромна беше пазарев и во неа ставав, оваа е каде каде помала.
Jas ovaa. Quad jungle. Od Bubamara ja naracav, a i Enci Menci ja ima. Sega gledam 20 april bila narackata, znaci 2 meseca masta i ja izvadiv Samo nema Uv zastita tendata. Ama sekako nie do 11 se pribirame. Ne ni znaev deka toa vrselo nekakva funkcija koga kupuvav.
Да не е алергија од сонце? Дека велиш само раце и нозе дека тие се изложени на сонце. Со помин. Јас уште не го мијам заби, 3 има извадено, цели непца се потечени и болни, не остава да го доприш, за навика ќе си стекни, не е забаено, иначе цица ноќе така да од хигиенска страна џабе ќе биди миењето. Првото дете после година и некој месец почнав да го мијам, веќе беше одбиен, секоја вечер пред спиење, потоа само вода некогаш пиеше ноќе, дали имаше удел тоа или генетика нз, битно дете од 5 и пол год е со бели чисти запчиња, само едно единствено назад 4ка му се расипа и не дава да се направи, ама во споредба со врсници најубави заби има Мажето мое расти, секој ден нешто ново изводи Пред 3 дена направи 3 чекори кон мене, јас го сликав потпрен на кревет, тој тргна кон мене, скроз не спремна одвај го фатив нема ич страв и се пушта, битно научи од станат да седни на газ, се друго е веќе усовршено (лазење, седнување сам, кревање исправање на се и сешто, одење по кревет) ова последно му е седнувањето. Значи колку брзо се ова усоврши, во 2 недели се. Иначе лепенка е за мене кога сум дома, мм го чува сега 2 недели, јас сум само првс смена на работа и вика душа ми извади
Кога децата преминуваат на една дремка? Бебо има 10++ месеци надвор кога сме заборава за спиење не му текнува по 4-5 саати спие еднаш 2-2ипол часа и толку, после за ноќе си легнуваме, ама да има занимација, ако нема на 3 саати плаче за спиење ако му е досадно исто така
Исто. Ако сме дома зависи и сабајле кога станала, спие по два па некогаш и три пати. Ако сме надвор, останува само на првата дремка. Не ни покажува знаци надвор дека ѝ се спие, а и да пробаш да ја заспиеш нема шанси.
Гледам на форумов различни мислења. Моето е 15м без некој ден и е на една дремка е од пред 3 месеци отприлика. Најчесто му е 2ипол часа, ама се случува да е многу пократка. Само во тој случај има и втора дремка, што е ретко кај нас веќе.
Во тој случај, можеш и на собна темп водата и затоплена. Кај син ми пример тоа не правеше разлика, од кога имаше ларингит престанав да му ја топлам водата за млеко, и си пие и така. Доколку бебето не одбива или не му пречи, можеш и на собна.
Од ова на Уриаж сум задоволна. Го имам и тоа на Фрезидерм, ама ова ми е попрактично. Suitable за новороденчиња било, прочитав сега.
И моето е нафрлено на раце и нозе, ми рекоа не е алергија на храна. Ако е од храна ќе било нафрлено насекаде. Од жешкото, од сонцето било.
Oд Уријаж ролонот и јас го имам, супер е, 0+ е. И мене кога ме каснувале комарци, ми поминувало чешањето одма од ова.