Леле за шеширот мачки, кучки, врапчиња диносауруси покажувам додека заборави дека му е на глава иначе вади и фрла одма.
Мајки дали некој од вас има правено сама колачиња за прво запче? Изгледа тоа ми е единствена опција, а немам врска од правење. Како можам најлесно да направам?
Многу лесно. ти треба 300 грама меко брашно, 1 прашок за пециво, 1 јајце, 150 грама путер, 100 грама шеќер, 1 ванилин шеќер. Измешај ги сите состојки во еден сад и со рацете се меси додека не се добие убаво мазно тесто. Потоа, тестото расукај го и со модлите оформи ги колачињата. Се пече на загреана рерна на 180С додека не добијат златна боја. Превкусни искачаат.
Јас го имам сега за сега е ефикасно. Али преносново на батеија да не се зезнеш тоа другото за во штекер да го земеш зошто тоа не е добро
Го имам и јас, со син ми во кревет, цел одмор само три каснати имаше за разлика од него со мм бевме лом искасани. Но батеријата многу брзо ми се троши, носи резервна обавезно
Kakov e toj grcki jogurt sto go kupuvate ako moze I foto ako nekoja ima? Isto bi mi pomognalo dokolku nekoja kupuvalq kasicki vo Grcija kaki I kade. Mnogu nejasno pisuva se na grcki nisto ne razbiram. Si nosam od mk, nesto I pravqm ama sakam I tuka da I kupam. Fala. Bebe 8 m
Моето беше 8 и пол мес кога го водевме и му земав баш од овие на Nestle, многу ги бендиса, па земав и за дома.
Samo vakvi dosega vidov-nestle, moze ima I drugi ama ne najdov. A go Banavie li vo more, ili vo bazence?
Април месец беше. Сега викендов ќе тестираме со бањање прво во базенче, па можеби следниот ден во море.. зависи
Јас деновиве спобудалев, станува плаче, го болат забите доле што заби ке беа ова не знам. Мајка ми па жената сакаше да ме утеши или што знам ми вели "ооо тројките најтешки се" дал да плачам или да се смеам работава, ама искрено што двојки ке беа ова јас не знам Нека ме распнат ако сакаат ама му дадов блокмакс во 2 и еве го уште спие, се избањав, јадев и кафе пиев ко човек. Кој што јас само од забиве на бебо се жалам ама искрено за се е одличен, што се вели дете ко дете ама заби така тешко вади јас имам таков стрес кога почнува да се лигави
Како да паметам дека еднаш пишуваше за Осанит. Користите ли? Јас не знам дали е до нив, но не осетив моето кога извади заби. Малку повеќе лигавеше само..