Ее да плаче..прв пат се чудам и јас Значи влезени сме господ на помош. И моето не седи стабилно..сеа на 27 сме на ортопед..која возраст е твојот бебуш?
7+++ сам си се научи во хранилката, си се исправаше сам на 90степени а лазење не го интересира само се тркала на меше па на грб
Кај нас сеуште не се јавил скок што ни пореметил јадење. Еве и настинат е трупче ама и кашите и млекцето маф ги прави. Едино што забележувам промена со спиењето, многу немирно спие и тешко заспива, ама тоа не знам дали од скокот или од настинката. Ај валда од скокот е, не бива да го поминеме без никаква промена.
Бебе вакциниравме денес стрептокока и 6то валентна нема оток наџиња не се топли дали да ставам ацидибороцо?
Да .. стрептокока во една во друга 6то валентна .. Заспавме не ставив да не бидеме мокри додека спие .. се надевам дека како што немавме тт од предходните нема да имаме и од ова сега ..
Мајки, Денес примивме рота 3та доза и шестовалентна. Расположен си беше цел ден, исто како и секој друг ден. Малку само ми беше потопол, му мерев тт, 37,7. До која граница е нормална тт за бебе?
Ние требаше да примиме во јануари на 6месеца ама примивме тек сега на 8месеца разбираме и се уби плачејќи ..
И јас следам вечер со будност да видам што ќе биде до сега не сме имале тт од предходните .. ефералганот како се дозираше? Немам давано до сега а имаме 8.320кг треба недај боже ако затреба да дадам до 4 на мерилката односно упола од тежината или до 8 на мерилката колку тежината што е?
И јас така читав и се збунив зашто тие прееска во вакцинален кога прашав ми рече упола од тежината колку имате викам 8320кг епа ќе дадеш 4 и баш се збунив затоа пишав