И моето вчера ја прими 3та вакцина и рота Исто беше добар до 5-6 по пладне После почна да плаче некој звуци тажни да пушта Беше топол некое време Баш го пратив цела вечер ама не качи повеќе Како е твоето сега?
Утрово е супер. Му ставам лепенки и сега си спие. Се надевам нема да качи пак Психички ме паѓаат овие вакцините
Исто Јас од паника си доцнам по недела дена Инаку и да бев точно на тој ден рекоа дека немале вакцини минатата недела Колку е твоето?
Јас секогаш точна сум 6м и 10 дена. Твоето? Сега следна здравје дури таа на година, да се раатисам дотогаш, ама ќе видиме за неа кога ќе ја прими
7mi sep e roden 6 i 12 den Bliznaci za malku Na nas sledna mislam deka bese na 30ti april Na sekoj 2 meseci do sega odime
Досега е добар, да не го заречам. Спие, ама многу кратко дремнува весел си е, досега си игравме. Имаше 38,4. Му дадов сирупче, му спадна. Мене докторката ми рече од 38 нагоре можам да давам сируп Вие?
Мене ми рекоа над 38.5 ама јас дадов на 38.4 не чекав да качува уште за 30мин се испоти и спадна тт одма се надевам денес нема да имаме до сега 36.9 имаше прееска ..
2 пати какан досега, 2 пати пролив. Вториот пат беше лом, до врат искиснат Од претходните дози рота, немавме ваква реакција. До колку дена може да има прилив? И прилично е вознемирен, 15 минути плачеше со солзи, јас со него Едвај го смирив
Е сега не запомнав што рече, само ми запишуваат кога да дојдеме пак на прва страна од книшката Со постариот секое одење имаше вакцини сега после скоро 4 год незнам дали има некоја промена